![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 do 7 dni roboczych (poniedziałek - piątek). Jak na firmę kurierską - strasznie długo, ale cóż, wpływu na to nie masz.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.04.2010
![]() |
Przed chwilą zawitał kurier. Dysk 640GB nowy, nie jakis na wymiane jak to w Seagate.
Wysłany został z Warehouse: European Repair , Budapest Hungary W weekend bede stawiał system i dam znać co i jak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
![]() Instalacja na nowym dysku windowsa xp trwa 3-4x dluzej niz na oryginalnym toshiby jaki mam w lapku. Wydaje mi sie, że ten Sata II nie za bardzo chce wspolpracowac z płytą główną mojej Toshiby P100. Zapomnialem dodac w pierwszym poscie, że na tamtym dysku co pojechał do warszawy też instalacja systemu trwała wieki. Zamrożenia też są,ale trwają troche krócej chociaż i tak są bardzo denerwujące. Producent z tego co wyczytałem na ich stronie nie przewidział jakiejs zworki która by go zmieniała z SATA2 na SATA. W laptopie zostawiłem oryginalny dysk SATA 100GB, a 640 GB jest już w kieszeni na usb i bedzie pełnił role pendriva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Podejrzewam że kolega nie ma Windowsa XP... ja też nie mam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wymiatacz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
![]() |
Jak moge nie mieć windowsa XP
![]() ![]() Próbowałem instalować XP SP3 , MalcolmX 8.1 , Windows 7 i w każdym przypadku instalacja trwa kilka razy dłużej niż na starym dysku. Wielozadaniowość kiepska. W weekend bede próbował z tym AlignTool. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wymiatacz
![]() |
Jeszcze dopisze że narzędzie AlignTool nie przyspieszy instalacji. po instalacji systemu należy przekonwertować wszystkie partycje, oczywiście dane nie zostaną usunięte, a chodzi o Zaawansowaną technologie formatowania i start pojedynczego sektora od 4096 bajtów z którymi system nie daje sobie rady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problemy z kartami pamięci dla PS2 | Berion | Hardware | 0 | 23.02.2008 14:47 |
blue connect - coś się rusza w technologii | ed hunter | Off topic | 6 | 27.04.2005 13:46 |