![]() |
Cytat:
Heh, zaraz zmienimy ten topic w dyskusje o nagrywarkach;) Swoją drogą to moja 80 zrobiła się zamała więc zastanawiałem się nad innym dyskiem, stwierdzilem jednak że lepiej kupic palnik DVD, i dobrze wybrałem. Teraz u mnie miaejsca a miejsca a płytki DVD nie są już tak drogie, więc wszystkim którzy mają problem z brakiem miejsca polecam na przyszłość palniki DVD. |
Cytat:
Bo od nagrywarki DVD tej firmy - niech ręka boska broni :podbite: :D |
Cytat:
PS Samsung - dobry wybór :D |
Cytat:
Będę bywał częściej :taktak: |
Cytat:
Ostatnio się pojawił, ale Turboni mu powiedział kilka ciepłych słów i tyle :mruga: Ale coraz to nowi gracze się pojawiają Więc nie jest nudno :> I żeby nie wypaść z tematu Niedługo będę musiał właśnie zakupić dysk ~120GB I będzie to raczej Samsung :taktak: Co prawda to nie dla mnie Ale sobie też właśnie taki bym kupił :mruga: |
Cytat:
Np. jaką nagryware kupić..., już mi się to znudziło. Ale postaram się także bywać częściej w DVD. Chyba nawet powrócę do spółki biosowej z legionem :D P.S. A ten z klubu eneregtyk jeszcze bywa na forum :> czy już wolał się nie pojawiać :D Chyba wiesz o kogo chodzi? :> |
Cytat:
Czy to nie ja powiedziałem? :D :mruga: Wiesz, dział DVD jest tak pochłaniający :D Ale zrobię wszystko co w mojej mocy :taktak: |
Cytat:
Bywaj częściej w dziale OT :taktak: |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak jeszcze nie będzie go w ogóle słychać, to nie omieszkaj się pochwalić ;) |
Mojego Maxtora wogle nie słychać:)
|
Moje zdanie:
WD- glosne, ale bezawaryjne Maxtor, jego mechaniczny dzwiek potrafi dobic, az strach:) Seagate, ciche jak cholera, grzeja jak diabli (się:), wolne, awaryjne (jak się trafi na TĄ partie, to strzegł Bóg:) Samsung, hmmmm, nie mam zaufania do tej marki. IBM/hitachi - w sumie sa ok, szybkie, ale z awaryjnoscia to przesadzila ta firma. Wybór i tak należy do ciebie. Obecnie mam wd 160 bg 8 mb i seagate 1,3 Gb:). Maly S jest nie do zdarcia:) |
Cytat:
No więc kiedy się spytałem, ten popatrzył na nią, pokręcił pokrętłem od głośności i w końcu wyraźnie zadowolony z siebie stwierdził: No wie pan, ona ma odtwarzacz na trzy płyty kompaktowe.... W tym momencie stwierdziłem, że dalsza rozmowa jest zbędna i podziękowałem za pomoc ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:43. |