![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje Opinie o dyskach twardych, wyniki testów, porady dotyczące wyboru dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2007
![]() |
Czyli lepiej kupic jakiś mniejszy dysk? 250GB?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie rozumiemy sie:
-chodzi o interfejs jaki obsluguje obudowa. Najwolniejszy i niesynchroniczny jest USB (nawet 2.0) Duzo szybszy jest FireWire, i jest synchroniczny. (wymaga zlacza FireWire natywnego lub na karcie PCI) Najszybszy jest eSATA, wymaga kontrolera hotswapowego SATA do ktorego taki dysk mozna podlaczyc. Natywnego lub na PCI. Problem lezy wiec w mozliwosciach MoBo lub finansowych ![]() Osobiscie uzywam FireWire, mam karte FW na PCI na 4 zlacza i obudow Wellanda z dyskami od 160 do 450GB. Klientom motowalem juz po 1 pojedynczy dysk i 1,5GB w stripie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Stacjonarny DVD z USB + Dysk zewnętrzny | reqel | Napędy optyczne DVD | 4 | 28.05.2007 14:26 |
Dysk Seagate i bad sectory | Kunte | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 12 | 13.10.2006 22:55 |
Piszczący dysk Seagate | Kunte | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 12 | 04.09.2005 15:54 |
Spalony HDD, odzyskanie danych i gwarancja na dysk Seagate | rosol | Odzyskiwanie danych | 22 | 26.10.2004 22:34 |
Dysk Seagate i gwarancja | Blaze | Off topic | 5 | 14.01.2004 22:16 |