![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje Opinie o dyskach twardych, wyniki testów, porady dotyczące wyboru dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.03.2006
![]() |
TRUECRYPT szyfrowanie kilku dysków
Witam. Mam w swoim PC kilka dysków. Chciałbym je zaszyfrować jednak nie wiem czy można zrobić to na raz - chyba nie. Dlatego będe musiał szyfrowac każdy dysk osobno.
Moje pytanie. Czy wpłynie to na wydajność jeśli każdy dysk będzie zaszyfrowany osobno czy może po urchomieniu systemu nie będzie to już grało roli? Jaka może być różnica w prędkości przenoszenia danych z dysku na dysk/ jaki spadek prędkości w procentach? A może znacie jakiś testy które to obrazują? PS słyszeliście że truecrypt został przejęty przez NSA i zamknięty? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
truecrypt |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[ARTYKUŁ] TrueCrypt - darmowe szyfrowanie danych na dysku twardym | Bartez | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 207 | 19.11.2015 18:26 |
[ARTYKUŁ]Ustawienia biosu dla dysków twardych | Bartez | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 13 | 31.01.2015 09:37 |
TrueCrypt, szyfrowanie 2 partycji | floowkid | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 21 | 03.07.2012 11:36 |
TrueCrypt - szyfrowanie partycji z danymi | Kariokas | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 6 | 05.02.2009 02:08 |
Odzyskiwanie danych z dysków twardych Niesie Pomoc,Andrzej Krela. Czaplinek | komornik39 | Odzyskiwanie danych | 4 | 28.08.2008 01:45 |