![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Jezeli jest to standardowe zabezpieczenie psx.
To odpal clony on znajdzie zabezpieczenie i od razu ustawi odpowiednie opcje.Nastepnie przycisk uruchom clonecd. I program ci to skopiuje.( nie tworz zadnego cue) Kopiowalem troche takich i plyt i nigdy nie mialem zadnego problemu nawet na starej nagrywarce lg 8080b. Sprobuj jeszcze raz tak zrobic. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
Probowalem i nic.
Nawet zainstalowalem starsza wersje clonacd i tam juz to nie wyskakiwalo ale za to po nagraniu plytki plytka nie chodzial. Z opcjami psx mialem ustawione |
|
|
|
|
|
#3 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
To sprobuj innym programem.Alcohol,Blindwrite.
Byc moze ta plyta zostala jeszcze zabezpieczona jakims programem. W takim wypadku moze byc ciezko.A co to za plyta? Jaki jest jej tytul? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
A może : NERO tryb 2 raw, "zapisz błędy takimi jakie są" DAO
u mnie nawet stary RICOH x8 bezproblemowo łyka PSX ,tworzenie obrazu na nagrywarce oczywiście .(aczkolwiek jest kilka takich płytek PSX których czas tworzenia obrazu spowodował objawy braku cierpliwości z mojej strony ,ponad 1 godz.)
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Witam!!
Co do nazwy to jest to plytka startowa aby playstatin łapał kopie orginałów. A samo zgrywanie tej plytki to jakies 45 min. Dzięki za pomoc. Narazie dam se z tym spokuj ale jak bede mial troche czasu i checi to sprawdze jeszcze raz w innym programie. stachu99@interia.pl |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Hehe. Jak do tej pory to tylko tej plyty nie udalo mi sie nagrac.Ale wynikalo to z braku odpowiedniego sprzetu. Teraz mam lepsza nagrywarke tylko juz nie mam dostepu do tej plyty wiec nie moge sprawdzic ![]() Musisz miec bardzo dobry naped, ktory umozliwi poprawne zczytanie tej plyty.A takich jest malo.Najlepiej probowac na cd-romie teaca lub plextora. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
No cóż jak już raz mi się kiedyś udało to i drugi raz się uda.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Mam nagrywarke LiteOn i mam pytanie jak przegrywa sie CD z konsoli playstation?? Czy muszse miec jakieś emulatory PSX czy jakeis specjalne programy do przegrywania (CD które chce przegrac to juz kopie CD - nie sa czarne od spodu tylko zwykłe CDR)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Do wyboru: Clone CD ,CD Mate oraz ostatni bardzo popularny Alcohol120%
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Re: Jak przegrać CD PSX???
Cytat:
Generalnie zera i jedynki się niczym nie różnią. F.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Until registration
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() |
w clone cd będzie działać
pozdrówka |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
musisz tylko ustawic odczyt subkanalow. i miec przerobiona konsole. przypominam ze ten temat byl juz przerabiany.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.07.2002
![]() |
wypalanie plyt na psx
mozecie mi polecic jakis dobry programik do wypalania plyt na playstation ewentualnie jakies porady, przegrywac w locie czy z obrazem ??
z gory dzieki za pomoc
|
|
|
#14 | |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Re: wypalanie plyt na psx
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
...dokładnie to co napisał Lopus plus do tego czarne płyty ( tzn powierzchnia płyt -> czarna
)
|
![]() |
|
|