![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Jak się przegrywa płyty dla Playstation?!
JAk w programie Nero (najnowsza wersja ) nagrac pewnie plyte na psx'a
![]() Opcja cd-copy (bez on-the-fly) udalo mi sie przekopiowac jedna gre i dziala, a druga (nba live 2k) przegrala sie niby bez bledu ale ni chce odpalic na konsoli. Uzywam nagrywarki PLextor PX-W1210a. Acha jeszcze jedno, przy kopiowaniu gry pisze ,ze zajmuje ona ponad 700 mb, windows pokazuje, ze tylko 600 ilestam, czemu ![]() ![]() Prosze o szybka pomoc, bo mojemu koledze bardzo zalezy na tej grze Drogi czytelniku w trosce o Ciebie dam Ci rad***281;: nie czytaj ca***322;ego w***261;tku. Nie ma to absolutnie ***380;adnego sensu... Temat ten stanowi zlepek identycznych pyta***324; przewijaj***261;cych si***281; przez to forum pocz***261;wszy od 2000 roku. Poni***380;ej masz link do opracowanego przezemnie tutorialu nt. nagrywania p***322;yt wszelakich na PSX'a. Zapraszam... http://forum.cdrinfo.pl/tutoriale-i-...e-g-ownej.html http://forum.cdrinfo.pl/f30/linki-do...glownej-57360/ - dop. Berion Ostatnio zmieniany przez Berion : 12.02.2008 o godz. 15:53 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Luuuuuudzie!!!!! NIE badzcie tacy!! Pomozcie mi!!!!
Prosze.... nie potrzebuje tych informacji do seryjnego nagrywania plyt... nie jestem jakims piratem.... tylko ta jedna gra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Mam taką samą nagrywarkę i jak na razi wszystkie gry na PSX jakie przepaliłem działają. A przegrywałem je w CloneCD z obsługą DEO RAW. Spróbuj w tym programie, a napewno nagrasz tą gre.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Ja uzywam PSX Copy 6.2 i jest OK.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Jak przegrac plytke gry PLAY STATION
Witam
mam problem z przegraniem gier play station posiadam cdrw sony 16x jesli nie sprawiam wam wiekszego problemu to prosze odpiszcie jakim programem mam ta plytke zgrac. DZIEKUJE. |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.02.2002
![]() |
Program: CloneCD
Przy robieniu kopii zaznacz "odczyt danych subkanałowych...." Z tego co mi się wydaje zadziała ![]() Pozdrw |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Hej!
Żeby przegrać taką grę, musisz posiadać nagrywarkę z Dao Raw, kompatybilną z programem clone cd. Ja takich gier nie kopiowałem, ale powiem, co proponuje program CloneXXL: Zaznacz odczyt danych subkanałowych audio i data i nie naprawianie danych subkanałowych. Przegrywaj w trybie Raw Dao. To chyba wszystko. Pozdrawiam artoor
![]() |
#8 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Najlepszym kombajnem do wszelakiego kopiowania płytek cd jest clonecd proponuje też clonyxxl i po kłopocie!
pozdrawiam - taz40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
Może się nie znam, ale po co kopiować niezabezpieczoną płytkę clonecd? Ani nie wprowadzi korekcji, tylko tak na żywca płytkę weźmie... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.10.2000
![]() |
CloneCD i ClonyXXL.........jak byś przeczytał inne posty ..to byś wiedział...ten problem był już poruszany....y.....milion razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2002
![]() |
Małe wtracenie:))))
Jak szybko powinno się kopiować trybem dao-raw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
Jeszcze nie widziałem oryginalnej płytki na Sony PlayStation nie zabezpieczonej,są zabezpieczne przeważnie PSX/LIBCRYPT ja takie kopiuje na teacku 524 metodami opisanymi powyżej no i jest wszystko ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Przy założeniu, że konsola jest przerobiona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
a czy trzeba nagrywać na płytach z czarnym spodem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
Nie,wystarczy dobra płytka cdr,najlepiej jakaś markowa np.TDK,VERBATIM itp. na tych najtanszych czasem są problemy niezle się spisują płytki Akoss to są moje doświadczenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|