![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#646 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Gry na PS to tylko Clonem
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#647 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2004
![]() |
A jak mam skopiowac plyte DVD clonem ?? Bo mi nie chce kopiowac plytek DVD. Pisalem wyzej ze skopiowac giere na PS2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
alcohol 120%
i jeżeli ci profil znika to zobacz jakie sa ustawienia dla PS2 i manualnie ustaw takie same ![]()
![]() |
#649 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2004
![]() |
Ale zostaje mi do wyboru tylko opcja do zaznaczenie IGNORUJ BLEDY ODCZYTU reszta tez znika - i to na 2 napedach to samo. Jak wolze jakas inna dvd nie z gra na ps2 to jest wszystko ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2003
![]() |
Cytat:
Pomocy... mam pliki CUE i BIN i Clone ich nie widzi... co jest grane?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
przy otwieraiu zaznacz może "pokaż wszystkie pliki" ... a poza tym przerzuć się na alcohol 120% bo CloneCD to już historia ...
![]() |
![]() |
#652 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Już się przerzucułem...a nie widzi w sensie, że biorę nagraj cd z pliku i mam wtedy wybrać obraz pyty... wybieram lokalizacje a tam pusto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
CloneCD nie obsluguje .bin .cue i juz
![]() |
#654 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
No właśnie... wcześniej nagrywałem ![]() ![]() A czy to normalne, że w PS2 musze brać odtwarzanie CD na FAST jak próbuje uruchmić piracką kopię? (tylko wtedy działa) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
Help - Gamejack
Pozdrowionka dla wszystkich.Mam problem.Jak ustawić parametry w GAMEJACKU aby skopiować PSX.A może ktoś wie jak mają być ustawione w CloneCD (chodzi o subkanały,błędne sektory itp.)Please jestem NOWY i nie bardzo KAMAN!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
i dlatego po to sa artykuly
GameJack > http://www.cdrinfo.pl/artykuly/GameJack4/index.php CloneCD > http://www.cdrinfo.pl/cdr/soft/clonecd/clonecd.php3 dodatkowo przejzyj przyklejone tematy w dziale zabezpieczenia, do ktorego przenosze ten topic ![]()
![]() |
#657 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
No fajnie tylko że w tych artykułach jest ogólnie na temet samych programów a nie ma nic na temat kofiguracji programu dla zarobienia kopii PSX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Zainstaluj sobie Alkoholer 4.1
http://downloads.aray-software.com/alcoholer41.rar Program obsługuje CloneCD,GameJack i inne ![]() ...w "INNE" zakładce "Wybór profilu" masz profil PSX/Lybcrypt i już będziesz wiedział jakie ustwienia dobrać do potrzebnego ci programu.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 15.05.2004 o godz. 18:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
odp
A czy czasami GameJack nie zawiera w sobie ClonyXXL i umożliwia wybranie profilu w oparciu o ten program ?
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.05.2004
![]() |
Nie chcem nie potrzebnie zakładać nowego tematu
![]() ![]() Ściągnałem gre na PS2 była spakowana rar-em , rozpakowałem i są tam dwa pliki cue i bin , chciałem nagrać alcoholem 120% ale pokazuje że plik zajmuje 850 mb ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|