![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 | |||||
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2009
![]() |
Cytat:
Wypalilem jedną z gier (Hot Shot Tennis) na plytce (uprzednio ją spatchowałem tak aby chodziła na FMCBOOT i zmienilem mimo wszystko NTSC na PAL bo pamiętam że gdy odpalałem tą gre na Swapie do gdy dawalem normalny system ladowania to obraz byl czarno bialy i polowa ekranu byla ucieta... dopiero przy zmianie na PAL czytalo gre poprawnie) I w czasie ladowania gry przez FMCBOOT mrugają różne kolory na ekranie(caly ekran zmienia kolor kolejno np zolty potem niebieski i rozowy) no i blokuje sie na 2 sekundy na rozowym... ale wchodzi potem do Gry i moge spokojnie ciupać.... Jednak przy wypalaniu tego obrazu z dwiema grami... po odpaleniu multiloadera na PS2 i wybraniu wlasnie tej gry (Hot Shot Tennis) obraz blokuje sie na tej migawce kolorów (konkretnie na różowym).. a z kolei na Tourist Trophy zdaje sie ze wchodzi do gry... po migawce pojawia sie pierwszy napis... i zwiecha.. :/ Cytat:
Cytat:
ISO9660 ISO9660/Joliet ISO9660/Joliet + UDF ISO9660 +UDF UDF ..a także kilka innych w zakładkach i polach do odznaczenia/zaznaczenia... wiec bylbym wdzieczny za instrukcje.. co i jak tam zrobic.. :/ (mam wersje 2.4.2.0) Cytat:
Cytat:
Co w takim wypadku mógłbym zrobić ![]() Jest jakieś wyjście z tej sytuacji?? |
|||||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Odtwarzanie Blu-ray na komputerze - różne rozważania.. | andrzejj9 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 10 | 04.09.2013 19:17 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |