Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole

Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.04.2008, 12:15   #11
cervandes
Wypalator

Data rejestracji: 22.01.2006
cervandes w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez pintolpl Podgląd Wiadomości
Witam. Mam problem z wypalenianiem gierek na xboxa;/ Sprawa wyglada następująco. Napęd to Samsung, nagrywarke mam nową Pionner 115D. Gdy chcialem nagrac gre na płyty Omega nie dzialaly wyskakiwał taki komuniakt

Wszyscy mowili ze to od plyt. Kupilem wiec plyty Verbatim. Nagralem wszysto tak jak powinno być zgodnie z instrukcją przez Imgburn i nic wiec sprobowalem przez Clone CD i to samo. Po włożeniu gry do x0 zawsze wyskakiwal ten sam komunikat nagrywalem kilka gier. Wie ktoś co może być powodem??
Aha gdzies na internecie doczytalem sie, że trzeba w imgburn zmienic booktype, a jak to zmienic w moim wypadku jesli tam w ustawieniach nie ma pionnera??

Kolego... jak pliku z layerbreakiem nie miałem to taki był efekt,

rozumiem, że wypalasz z iso - czyli tak po prostu nagrywasz obraz i już?

Jeśli tak, to weź się wysil i przeczytaj kilka stron tego tematu, bo tu wszystko co i jak jest napisane. Podpowiem tylko, że tworzysz plik *.dvd z informacją o zmianie warstwy.
cervandes jest offline  

Twoje uprawnienia: