![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Nagrywanie / kopiowanie gier na PS2
czy playstation 2 te***380; mo***380;na przerobi***263; na taki, aby czyta***322; piraty?
czy da si***281; tak***380;e piraci***263; gry nowe tylko na PS2? http://konsole.cdrinfo.pl/ http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2kopiowaniecd/ http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2kopiowaniedvd/ Ostatnio zmieniany przez Berion : 20.09.2007 o godz. 22:02 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Cytat:
Wszystko się da przerobić i piracić, ale na to trzeba czasu ![]() Polak mądry człowiek wszystko potrafi :-)
![]() |
![]() |
#3 | ||
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
Na wstępie powiem że z PS/PS2 nie mam żadnego związku (nie mam/nie znam się) ale z tego co słyszałem to do PS2 gierki są na DVD zatem jeśli to prawda to obojętnie czy z chipem od pirata czy nie to piracić zbytnio sie ni da (chyba że na PS2 będziemy grać w gierki z PS1, bo koszt DVD-RAM to chyba jakieś 100 zł)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Zeby chodziły piraty na ps2 potrzebny jest chip i action replay v1.3 lub v1.4 cena calej przeróbki wacha sie w granicach 350 zł, gry musza byc spatchowane nie wystarczy ich normalnie skopiowac. Nie widzialem jeszcze gry na ps2 wydanej na dvd duza wiekszosc wydawana jest na zwyklych cd
|
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
są na DVD chyba z EA SPORTS ale one też da się spiracić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Playstation 2
Jak wypalać gierki z playstation 2 jakie potrzeba opragramowanie i jaką nagrywarkę
|
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
czymkolwiek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
PSX 2 copying!
Czym zabezpieczane sa plyty na PSX 2, bo na stadionie normalnie maja plytki przegrywane, wiec moje pytanie czy Clone CD starczy czy jest jakis new patent na to!
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2002
![]() |
Jak przegrać PSX2
moze ktoś podpowie czy da się przegrać grę na psx2 i czy na maszynie przestrojonej będzie działać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Mam gry wiadomego pochodzenia. Przegrałem je w nero robiąc kopię CD. Np. nowa gra ICO chodzi bez problemu pozostałe również.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.02.2002
![]() |
Bardziej polecam CloneCD bo czasami na piratach PS2 i DC sa celowe bad sectory. Ale to jest oczywiscie moje zdanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
Mi jak dotad nie udala sie przegraz gierki na PS 2 za pomoca clone cd i nie wiem czy komus sie to jeszcze udalo.... Hahahaha Clone Cd nei przegrywa gier na PS 2 na PSX tak ale nie PS 2. mam nagrywarke TEACA 24 i nie przegrywam ale koles ma taka sama nagryware i ostro wypala ale on ma program a ja nie Chyba u niego sie zaopatrze w soft ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
to może zapodasz nazwą tego cudownego sofciku
pozdro
![]() |
|