Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole

Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 29.07.2007, 22:59   #9
Emiya Shiro
Bywalec

Data rejestracji: 12.06.2007
Emiya Shiro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Z***322;om

Ponadto u mnie 25 "Verb***243;w z kija" (AA od MCC) stoi po 27z***322;. Ile wychodzi, sztuka ***322;atwo policzy***263;... A to i tak drogo!
taa te plyty powinny byc tansze ja ze te moje 50 plyt TDK dalem 59,90 zl >.> btw. czemu z***322;om >.> ??

Cytat:
Kup spr***281;***380;one powietrze i 'wiuuuu' po podzespo***322;ach. lepszej metody nie ma.
Izopropanol to nie wiem bo ja u***380;ywam wody destylowanej XD
eh -_- zaluje ze jak mialem kase niekupilem sprezonego powietrza bo jak zobaczylem ta cene (25-30zl) to powiedzialem ze w zyciu niedam tyle kasy za to -_- jesli chodzi o ta wode destylowana to chyba jest nieco gorsza pozatym gdzie ja kupiles i ile dales ?? z tego co slyszalem to ten alkohol doskonale i najlepiej nadaje sie do czyszczenia soczewek laserow i gdzies na jednym forum wyczytalem jak ktos pisal zeby looknac do sklepu elektronicznego(elektrycznego?) i tam o to zapytac. Eh szkoda ze je nierobilem regularnego czyszczenia ps2 co miecha >.> ostatni raz PS2 otwieralem przed przerobka a to bylo jakies...hmm...niepamietam dokladnie ale cos z 2,5 do 3 lat temu >.> wtedy go tez dokladnie recznie z kuzu wyczyscielem jedynie co to niedostalem sie pod spodek plyty glownej i nieczyscilem lasera...

Cytat:
Poczytaj na 'forumie' o C1/C2, PI/PO itd... Dzia***322; DVD.
potem czytne teraz mi sie niechce i zreszta gram w erpega na PSP
Emiya Shiro jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: