![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Napęd Hiarachi i XGD3
Witam chciałbym się dowiedzieć jak nagrać kopię zapasowa na płytę DVD DL , od razu zaznaczę ze zmarnowałem już dziesiątki płyt bo różne fora proponowały mi różne niedziałające sposoby . Posiadam Xbox FAT z napędem Hiatachi LT+2.0 , i do tej pory jedynie udało mi się nagrac gry bez zabezpieczen XGD3 , próbowałem juz wielu sposobow , od zmiany ustawien IMG burn po zmiany ABX 360 i wgrywanie topologii . Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taniej rgh pewnie by wyszlo albo jak jest mozliwosc przerobienie napedu na LT 3.0.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
wiem ze mozna by było wgrac LT+3.0 ale na napęd hiatachi nie ma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To w końcu jest hiatachi czy hiarachi?
![]() A może harakiri albo hamachi? ![]()
![]() |
![]() |
Tagi |
hiatachi, xgd3 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Napęd dvd przestaje poprawnie działać | Adikss | Napędy optyczne DVD | 4 | 09.04.2011 22:57 |
Zewnętrzny napęd lenovo dvd usb Problem | celbant21 | Napędy optyczne DVD | 0 | 25.04.2010 00:08 |
Jak poprawnie zainstalować i skonfigurować napęd optyczny | melag | FAQ | 0 | 25.09.2005 17:35 |
Naped na USB czy do MultiBay??? | jasie_pany | Off topic | 7 | 04.01.2005 19:44 |
Naped DVD - ograniczanie max predkosci ale nie przez soft. | mmacka | Napędy optyczne DVD | 6 | 18.12.2003 19:19 |