![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.10.2010
![]() |
![]()
Witam wszystkich na forum a w szczegolnosci Beriona bo przegladalem juz to forum niejednokrotnie i zaczne od tego ze chcialem sobie pograc w Street Fighter Collection na PSX i bylo ciezko znalesc dobra wersje bo kazda miala problemy z dzwiekiem tzn nie czytalo dzwieku w planszach ciosy bylo slychac ale dzwieku w planszy juz nie ale udalo mi sie wczoraj sciagnac wersje w ktorej ladnie chodzi dzwiek gdy juz go sciagnalem przed nagraniem przetestowalem go na Psxfin wszystko chodzilo jak trzeba wiec musialem sie jeszcze troszke nameczyc z plikiem *img bo 1 raz takie cos nagrywalem i wypalilem plytke w Alcoholu i odpalilem psxa na TV gra sie ladnie wczytala ale przy wyborze zawodnika dzwieku wcale nie bylo tak samo podczas gry byl tylko dzwiek ciosow ale kazda plansza ma swoja muzyke i tego nie bylo wiec pomyslalem ze cos zle nagralem a w kazdej innej grze dzwieki normalnie chodza to nie jest wina lasera ani konsoli wiec nagralem jeszcze raz i bylo to samo a w emulatorze sprawdzilem i dzwieki byly to pomyslalem ze wina jest w tym ze mam 4 pliki *Cue *Img *Sub *CCD postanowilem skleci to w calosc w programie PowerISO wyszedl jeden plik iso ale program psxfin nie czytal tego wiec dalem sobie luzu z nagrywaniem tego szukajac przyczyny znalazlem rozwiazanie nagrywalem sam plik *Img a muzyka znajduje sie w pliku *Cue sprawdzilem to usuwajac ten plik i wlaczylem emulator i bylo tak jak na konsoli brakowalo dzwiekow nie wiem jak mam to nagrac jestem w tym kompletnie zielony w alcoholu mozna wypalic tylko plik z obrazem a ja musze wypalic te dwa pliki zeby dzialalo kombinujac w programie PowerIso nic nie pomoglo laczylem te pliki razem w jeden ale nie czytalo tego mam nadzieje ze ktos cos sensownego napisze
pozdro i milej lektury |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z dzwiekiem!!! | isil1 | DVD-Video | 0 | 10.03.2006 14:24 |
Problem z Dzwiekiem | polsat | Off topic | 2 | 01.02.2006 13:42 |
problem z dzwiekiem | Kolo22 | Napędy optyczne DVD | 1 | 20.01.2006 18:44 |
problem z dzwiekiem w xvid + ac3 | Predi | DivX, Xvid, Matroska i inne | 4 | 17.10.2004 11:18 |
problem z dzwiekiem | jck1 | Napędy optyczne DVD | 9 | 19.05.2003 19:14 |