![]() |
Twoja nagrywarka powinna kopiować również dane z subkanału ,a mianowicie na sektor co najmniej 16 bitów subkanału (subkanałów P i Q), a jeszcze lepiej 96 bitów (subkanałów P do W). Te tryby pracy są nazywane odpowiednio RAW+16 lub RAW-PQ i RAW+96 lub RAW-PW. Generalnie obowiązuje zasada: im więcej danych z subkanałów zostanie skopiowanych, tym dokładniejsza jest kopia.
Najlepszym trybem zapisu kopii zapasowych dla PSX jest RAW-DAO-PW względnie RAW-DAO+96 ...;) |
masz przyklejony FAQ jak i co ustawic ...
|
Mała uwaga na początek: NIE KRZYCZ!! Jest to niemile widziane, a pozatym ciężko coś takiego się czyta. A jeśli będziesz pisał małymi literami to wszyscy i tak Ciebie zrozumieją i postarają pomóc.
A jak kończysz takie przegrywanie to płyta działa? Bo jak tak to chyba nie ma problemu ;) |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZESC WSZYSTKIM KTORZY MOGA MI POMOC I NIE TYLKO !!!
MAM WIELKI PROBLEM PROBUJE SKOPIOWAC PLYTKE "AR2" NA PLAY'A 2 KTORA JEST ZABEZPIECZONA LIBCRYPT'EM UZYWAM CLON'A.SKONFIGUROWALEM PROGRAM TAK JAK JEST TO POKAZANE NA STRONCE I WSZYSTKO JEST OK. ALE JAK ZACZYNA SIE KOPIOWAC PLYTKA, WYSWIETLA MI BARZDO DUZO BLEDNYCH SEKTOROW CZY TO JEST NORMALNE? I ILE MOZE TRWAC TAKIE KOPIOWANIE?? I JAK DOKLADNIE SKONFIGUROWAC PROGRAM DZIEKI WIELKIE ZA POMOC !!!!! |
Ok, to wiem.
Gdzie mogę znaleźć AR? Ile mega zajmuje całe AR? |
Cytat:
Ale dziala adres http://forum.psx.net.pl/ |
Cytat:
|
Cytat:
Wtedy jeszzce nawet nie bylo alcohola o ile dobrze pamietam. No ale jednak wkoncu ktos sie znalazl kto skopiowal i napisal. Hehe. Pozdro. |
Ja skopiowalem AR2 i chodzi, tylko trzeba kopiowac z orginalnego AR2 bo sa tam zapisane sub kanaly, Kopiowalem programem alcohol 120% (nie wszystkie nagrywarki to skopiuja bo nie wszystkie obslugyja subkanaly 96)
|
Re: Kopiowanie Action Reapley do PSX 2
Cytat:
|
Kopiowanie Action Reapley do PSX 2
Bardzo by mnie interesowało jak skopiować płytę od Action Reapley (PSX 2) .
|
jak przegrałem płytę startową, ale nie chodzi
jak przegrałem płytę startową, ale nie chodzi (na Lite on 48 z Clone). Przegrywała się 40 minut i się przegrała, ale lipa, była trochę porysowana, ale to chyba nie przez to nie chodzi ?
|
Re: Re: płyta startowa do psx2
Cytat:
|
Re: płyta startowa do psx2
Cytat:
WYDAJE MI SIE ZE DO TEGO MUSI BYC PROGRAM SPECJALNY JAK NP. JA KOPIUJE SOBIE GRY NA PS1 TO MAM PROGRAM PSX Copy .TY TAK SAMO MUSISZ POSZUKAC PROGRAMU DO KOPIOWANIA NA PS2 JAK ZNJDZIESZ TAKI PROGRAM TO JAK BYS MOGL NAPISZ DO MNIE OK IDE NA SZLUUUU:) 8) ::czytaj: |
płyta startowa do psx2
Wie ktoś może jak przegrać płyte startową od przeróbki na psx2? Prubowałem przegrać to CloneCD ale wogule nie chciało odczytać płyty, która zresztą nie jest płytą DVD tylko zwykłą CD.Jak by ktoś coś wiedział na ten temat to prosze o kontakt sloti2@wp.pl
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:52. |