![]() |
Cytat:
|
Kurcze ale ja nie mam możliwości kupienia ,ot tak sobie płyt.
Każdy i radził TDK(inne forum), teraz Verbatime, a ja nie mam kasy i dostepu poza netem a i to kosztuje(koszta przesyłki, itd.) A nie moga być jakieś Esperanza, albo coś innego. |
A czemu na "gwałt" chcesz DVD+R? Wypal na DVD-R-verbatimie najlepiej jak radził Berion.
|
Problem dalszy-Kupiłem pare gier originalnych na PS2, pare z Anglii i pare na Allegro i kupilem także TDK+r.
Przegrywałem i na Nero i Alkoholu 120% szybkościami x2 lub x4 i dalej d........... nic nie chodzi. Kurcze co to może być, czyżby mnie kłamali ???????????????? |
standard. Syfiasta płyta... PS2 to nie Xbox, że łyknie byle jaki nośnik (niestety :/).
Nagraj tak jak w tutorialu na np. Verbatimie |
Sprawdzałeś konsole tylko na tej jednej grze ? Nic nie piszesz o innych grach, ale przyczyną może być właśnie szajsowata płyta lub też jest źle wypalona i wtedy konsola jaj nie łyknie. Max. prędkość wypalania płyt dvd na konsole wynosi x4. Po wyżej tej prędkości konsola może mieć problem z odczytem, gra sie będzie przycinać i długo ładować.
|
Przerobiona Konsola Playstation 2-problem.
Przerobiłem Kosolę Playstation 2, Chipem Ripper 3,2 by chodziła na pirackie gierce itd.-ale mam teraz z nią problem, a mianowicie-konsola przyszła pierwszym razem od firmy i nic nie dąło się odtworzyć z piratów ani z Playstatin 2 ani z jedynki, no a o filmach nie wspomne i mp3, wiec wysłałem jeszcze raz bo firma stwierdziła że któryś z lutów z Chipa mógł sie odlutować.
Za jakiś czas zadzwonili do mnie że jest wszystko wporządku i konsola uruchamia gierki z Playstation 2 i jedynki, wiec spowrotem do mnie trafiła-po rozpakowaniu wrzuciłem gierce z PS2 na płycie DVD Mind (szajse) i poszła tylko ze z wielkim problemem ale po ponownym uruchomieniem gierki u kolegi dalej nie działała.I już jest ten sam problem co poprzednio, a u nich wszystko działało. Co może być problemem,wina plytek, szybkością nagrywania lub moze coś źle robie-poradzcie i pomóżcie.Please |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |