![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.05.2010
![]() |
PS2 swap trick PSX a PAL/NTSC
Witam!
Mam kilka pytań dotyczących swap tricka w PS2 Posiadam PS2 slim 79004, a więc PAL, przerobiona FMCB+ESR. Czyli w sprawie gier z PSX-a niewiele można zdziałać. Znalazłem swap-tricka, do którego potrzeba oryginalnej płyty z PSXa, ale to da się zrobić ![]() Mam jednak pytanie: konsola jest PAL, jeśli oryginalna płyta z PSXa do podmiany będzie również PAL, to czy kopia zapasowa gry z PSXa również musi być PAL czy może to być wersja NTSC? Chodzi mi m.in. o kolory - będą czy będzie tylko w odcieniach szarości? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.07.2009
![]() |
Nie używałem tego programu, ale w odcieniach szarości będzie jeśli twój telewizor nie obsługuje NTSC.
A masz blokadki od swap magica? Bez nich swap nie zadziała. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
jak odpalic kopie zapasowe gier PSX na PS2 za pomoca Swap Magic | szakal555 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 12 | 15.09.2009 13:24 |
Kopie PSX na PS2 SLIM za pomocą Swap Magic | slayerprk | Homebrew | 9 | 25.08.2008 01:38 |
ELF-Pack - obraz z programami dla PS2 (uLE, SMS, HDL, OPL, ESR, FMCB etc.) | Berion | Homebrew | 0 | 01.01.2008 18:51 |
Jak nagrać grę z PSX na PS2? | big mike | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 9 | 15.11.2006 14:21 |