![]() |
Ilość załączników: 5
Pamiętam doskonale czasy giełd komputerowych. Ja chodziłem do Domu Kolejarza w Gdyni, przesiadywałem tam godzinami. Mam również opisy gier przepisywane ręcznie lub na maszynie. Część naturalnie przez kalkę aby była dla kolegów. Mapy misternie rysowane ołówkiem czy okładki kaset kalkowane z oryginałów i kolorowane. Nie chce się wierzyć, że człowiek miał tyle czasu i chęci aby to robić. Klika próbek wspomnianej twórczości poniżej.
Załącznik 122675 Załącznik 122676 Załącznik 122677 Załącznik 122678 Załącznik 122679 :spoko: |
Cytat:
Ewentualnie VW Passat. https://s3.postimg.cc/9dl7d0wpf/8d2ad9671de3.jpg Cytat:
|
Wszystkie swoje oryginały sprzedałem ładnych kilka lat temu. Nie cierpię zagracać się przedmiotami :).
Cytat:
|
Pamiętam tą giełdę lekko przez mgłę.
Byłem wtedy jeszcze berbeciem. W razie czego to tu jest ciekawy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=mxQqsqqH8ao. Handlarze przenieśli się później na Batorego. Gdzie po dziś jest ta giełda. Niestety obecnie giełda świeci pustkami (jest mało sprzętu\gier). @Meanthord masz gry na Amigę, PC, etc? BTW ceny kompletnej Castlevania: Symphony of the Night na PS1 zaczynają się od 100 zł, a kończą nawet na 500 zł. |
Cytat:
|
Oj, jeszcze niedawno wyrzucałem stare kserówki z kodami do jakiejś gry z Amigi 500, nie należy zapominać, że ksero to także nie była oczywistość w tamtych czasach i czasem trzeba było przepisywać kody ;)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Faktycznie teraz nie działa, jeszcze przed chwilą było ok. Daję załącznik ...
|
Cytat:
Dostaje Unable to connect Firefox can***8217;t establish a connection to the server at www.lemonamiga.com. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer***8217;s network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. |
" tutaj " nie otwiera się
|
Nic nie musisz tam wpisywać, wystarczy kliknąć START i gra rusza. Linki działają, przed chwilą sprawdziłem. Tutaj masz jeszcze kilka alternatywnych linków do gry.
|
no gram na emu i dalej po starcie pyta sie to guwniane literki :sciana: swoja droga to gdzies mialem obraz dysku hdd do amigi ze wszyskimi grami i programami ale gdzie to teraz jest :fiu: a link co podales dostaje error403
|
Cytat:
|
Zabezpieczenie antypirackie lepsze jak niejedno DRM. xD
|
Chcialem pograc w gre "za zelazna brama" ale cholernej ksiazeczki nie mam zeby wpisac te je.ane literki :/
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |