![]() |
No i o to chodzi, szkoda, że ceny tak sztucznie wywindowane w górę. Dobrze, że emulacja też się sprawdza. xD
|
Ponownie bawię się Amigą 1200, nie wytrzymałem bez tego komputera za długo :) Trudno było kupić sprzęt w dobrej cenie, ale udało się. Zabawa w stare gry jest przednia :spoko:
|
Cytat:
|
Teraz warto się pozbyć takich gratów, bo ceny doszły do absolutnie kosmicznych. Nie sądzę aby jeszcze mocniej dało się je wyśrubować. O ile A1200 z szybkim turbo sprzeda się za 2 tyś. to już za 2,5-3 tyś. raczej nie. Ja swoją sprzedałem za ponad 2 tyś. i starczyło na dwa nowoczesne kompy, aż się wierzyć nie chce. Gdyby człowiek wiedział 4-5 lat temu jakie będą ceny to by się kupiło więcej sprzętu retro ;)
|
Cholera wie czy to jeszcze gdzies jest w polsce ale byla ze wsiem , bede gadac z rodzinka to sie spytam czy maja ta amige czy poszla w pi... . ;)
|
Cytat:
Trzeba było dać znać :taktak: |
W zasadzie to mam ja gdzies :D
|
Cytat:
|
mam amstrad cpc464 jak ktos jest zainteresowany , odsprzedam ;)
|
Nie ma to jak zagracić się retro sprzętem xD
|
Ja sprzedałem kilka tygodni temu swoją Amigę 1200 i teraz żałuję ;)
|
Cytat:
|
Bo do używania na codzień stare. Chodzi o âkoszernośćâ i klimat tamtych lat właśnie ;-). Jak kupujesz 30-letnią S klasę to nie wymontowujesz klasycznego radioodbiornika po to, by wsadzić tam CarPlay czy Android Auto ;-)
|
I wy dwoje przeciwko mnie, zdrajcy, dywersanci, jak xp mialem do nie dawna to ze stare i epoka kamienia :P , i po co komu takie stare sprzety przecie wszystko teraz to chmura , a do sloneczka z wami :P
|
Cytat:
Ja używałem i używam... i jest opcja włączenia akceleracji 3D - o ile zgodzę się, że nie jest ta akceleracja wspierana w darmowych rozwiązaniach jak dosbox czy niektórych komercyjnych jak hyper-V, o tyle w VM jest! Zgadzam się, że stwierdzeniem, że natywna platforma jest lepsza i maszyna wirtualna nie odda tego klimatu... ale nie prawmy tutaj takich herezji... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |