![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Crystal-Chips
Witam
Na początku przyznam się że z konsolami nie miałem wogole do czynienia ![]() Dostałem uszkodzoną konsolę PSP2 slim model 77004. Okazało się że konsola jest przerobiona ale było urawne parę kabli od chipa Crystal-Chips. Znalazłem schemat montażu tegoż chipa i polutowałem przewody na swoje miejsca. Konsola wstała chip też działał prawidłowo na szybko wypaliłem jakąś grę i też zadziałała. Zainteresowały mnie opcje samego chipa no i zaczołem grzebać w ustawieniach. Coś sobie w nich przełączyłem i teraz konsola się uruchamia jest ekran powitalny Crystal-Chips i dalej nic się nie dzieje. Teraz moje pytanie. Czy istnieje jakaś kombinacja klawiszy przywracająca ustawienia Crystal-Chipa do domyślnych ?? Jeśli nie to jak ewentualnie ożywić tego chipa ?? Znalazłem niby w necie soft w wersji 34 ale nie bardzo wiem jak go tam wgrać. Ps. chciałem poszukać na stronie producenta ale niestety nie działa ![]() Za wszelką pomoc z góry dziękuję miwi
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Verbatim Pastel 48x albo 52x oraz Azo Crystal | żółtodziób | Nośniki optyczne | 21 | 28.03.2007 23:29 |
VERBATIM Crystal Azo? Pastel? | Bestia | Nośniki optyczne | 8 | 21.11.2006 20:02 |
Verbatim Super Azo Crystal - kiepskie wyniki | Sailor Mercury | Napędy optyczne CD | 12 | 19.08.2004 14:53 |