![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Nie mogę oglądać kanałów TV, gdy PS3 jest uruchomione
Nie wiem dlaczego, ale kiedy pobieram coś na konsoli albo robię cokolwiek innego na niej i przełączam się na telewizję, to mam zakłócenia i nie mogę jej oglądać. Praktycznie żaden kanał nie działa podczas gdy konsola jest włączona. Dawniej gdy miałem telewizor z kineskopem i była telewizja analogowa, to nie miałem z tym żadnych problemów. Wszystko się zmieniło, kiedy kupiłem nowy telewizor LCD LED. PS3 jest podłączona do telewizora przewodem HDMI. W czym może leżeć problem ? Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczuru ale on oglada telewizje a ps3 mu zakluca czyli by wychodzilo ze w trakcie pracy wifi sa zklucenia , zacznij od podania wszystkich danych o CALYM sprzecie jaki dekoder skad jest sygnal tv i jak jest podlaczony , czy w gre wchodzi jakis transmiter tv itd telewizja satelitarna czy DVB-T , jakiego typu zaklucenia kwadraty na ekranie czy klatkowanie itd..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Żeby wykluczyć hdmi wystarczy odpiąć na chwilę kabel od telewizora, a konsola dalej będzie sobie pracowała. Potem szukać dalej, może faktycznie coś innego zakłóca. Może router stoi za blisko tv i dvb-t zanika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
Zmieniłem kabel HDMI na inny i jest już wszystko OK. Co może być więc nie tak z tamtym pierwszym kablem ? Zepsuty chyba nie jest, bo w wyświetlaniu obrazu spisuje się nad wyraz dobrze, tylko te zakłócenia w telewizji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slabo ekranowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Linux | andy | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 752 | 28.04.2017 16:57 |
Kopiowanie DVD - ciekawy problem | Coppermine | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 19:32 |
Przydatne artykuły, rozwiązania Tips & tricks > Win 2000/XP/2003 | Eliasz | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 14 | 28.09.2008 23:44 |
Za nijakie skarby nie moge :( co jest ?? | Grzes_69 | Napędy optyczne CD | 0 | 13.11.2004 19:15 |