Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Hardware

Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 19.02.2011, 13:36   #1
Damian666
Bywalec

Data rejestracji: 17.08.2008
Damian666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Progressive scan daje to, że wyświetla obraz bez przeplotu, jest wyraźniejszy.

Ja tam bym nie chciałbym mieć takich kumpli co mi podmieniają sprzęt bez mojej wiedzy... Taka zasada życiowa: "nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe". Po za tym co Ci ma dać przelutowanie kabla jak pisałeś, że Ci piny wychodzą z "wtyczki"?

Mam schowane w pudełkach, mogę sprawdzić DS i DS2 czy mają czy też nie mają.
Czyli rozumiem że można odpalić PS2 przez componenta ale bez utraty jakości w starszych grach? czy korzystając z componenta zobaczę gorszą jakość w starszych grach niż na composite? oczywiście liczę gry bez progressive scanu

Ja z tą zamianą to taki żart on oczywiście wie jak coś
Co do przelutowania-myslałem że poprostu przy wyciąganiu wtyczki od pada czy cos ? odpadł mi jeden pin w środkowej-prawej częsci wtyczki
A z tego co wyczytałem-to poprostu tak od nowości (coś jak kabel vga 15pin który nie posiada 1 pina)

Cytat:
Napisany przez ethar Podgląd Wiadomości
Ten jest ze specjalnym wejściem jakie mają pady od PS2, więc będzie działać. Z tego co się orientuję nie działają pady podpinane pod usb tylko Z Logitecha korzystałem tylko jako "pad do kompa". Sprawdza się dobrze jest wygodny... Jednak ja uważam że jeżeli kupować pada to tylko DS2 Ja korzystam z przedłużaczy do padów więc nie mam problemu że coś m i nie sięga... czasem się może poplącze

Jak jakościowo prezentuje się projektor lepiej od LCDków?

Edit: Swoją drogą sprawdzałeś tą aukcję co ją wysłałeś pad jest "Refurbished", a wiesz co to oznacza?
Czyli Logitech będzie działał ... ok
Może w przyszłości go kupię-skoro z DS2 już jest dobrze-łączy do porządku.
Właśnie też zastanawiam się - logitech czy ds2 - z Logitechem jest lepiej bo jest bezprzewodowy no i ponoć długo wytrzymuje na baterii-można wyłączyć wibracje,za to są słabsze od DS2,i co z opóźnieniami ?/z drugiej strony DS2-ta oryginalność,właśnie lepsze jakość,wygoda,no i mocne wibracje.
Co do refurbished-wiem wiem ... naprawione i wystawione na sprzedaż ponownie-w niższej cenie. Ale to był jedynie przykład-szukałbym napewno nowego.

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 19.02.2011 o godz. 13:53 Powód: EDYTUJ nie gryzie. ;-p
Damian666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: