![]() |
optymalnie folder HOME .
|
|
Bardzo dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi,wszystko się powiodło,dodam iż klucz z dumpa jest inny,tak jak pisał Berion nic z tego nie wyszło .
|
Jak naprawiłeś to wyciągnij jeszcze IDPS i rejestr. Mogą się kiedyś przydać.
|
Konsola poszła na przemiał ,dostałem tylko "eid_root_key",aby dane odzyskać ,rejestr to jest xRegistry ? Dawno się nie bawiłem plikami ps3 .
|
Znowu przyszło mi zgrywać dane z konsoli,tylko tym razem mam inne pytanie,czy jak oddam konsole bez dysku,a w serwisie wsadzą swój dysk do testów,to czy jak zaś wsadzę swój to wsio będzie działać?
|
Na konsolach z NOR na pewno nie (z NAND to nie wiem, *chyba* można). Aktualnie używany HDD jest przypisywany do konsoli, czyli do "rejestru" wpisywane są: model, numer seryjny i wersja jego fw, na dodatek jeszcze wyliczany z tego hash gdzieś na flashu (i na cholerę tak...? :sciana:).
Także efekt będzie taki, że przy próbie włożenia swojego do konsoli, ta będzie chciała go sformatować (a w serwisie jak oddasz z HDD to i tak go sformatują ;]). Cytat:
|
Toś mnie pocieszył ,tak źle i tak nie dobrze ,coraz bardziej mnie super s szokuje ,bezsensu to wszytko,tylko to wywalić do :kosz:
Dawno nie byłem tak wtubiony na czarnulkę :sciana: |
Cos dla ciebie :D
|
Konsolę połupał, cudem sobie krzywdy nie zrobił, ale szczapki drewna rozłupać by nie dał rady, myślę, że nawet ugotowanie wody na herbatę, to wyzwanie dla tych dzieci. Powinno się kastrować jak koty, żeby się nie rozmnażały. :sciana:
|
Oj tam - rodzice kupią im drugą - a przynajmniej zabłysnęli w internetach
Szkoda, że se twarzy nie po cieli: jak ten od popka :P |
Cytat:
|
@misiozol,kurde powstrzymuje mnie tylko kwestia cenowa,tak to młot lub dygnął o ścianę i papa :P
|
Cytat:
Nie oszukujmy się, ta generacja to dziadowizna, a obecna, raczej nie lepsza. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:29. |