Cytat:
Napisany przez frog
Troche nie ogarniam co napisales i o co ci lotto  Ale odinstaluj moze GAIE. Zainstaluj innego managera np. 1.17.2 i uzyj innego programu do FTP z PC np Total Commandera i daj znac.
|
Poszło total commanderem... Dzięki
Cytat:
Napisany przez Berion
Tylko co to ma wspólnego z JB? Sugerujesz, że bawią się tym tylko Ci, których nie stać na gry? 
|
A nie jest tak? JAk ktoś przerabia auto na gaz to po co? ze ma taki kaprys czy żeby kasę zaoszczędzić? Komu chce sie bawić (oprócz ludzi którzy typowo zajmują sie łamaniem zabezpieczeń i to jest ich hobby) w ściąganie z neta, kombinowanie, kopiowanie, ustawianie etc etc Nie czarujmy sie. Każdy normalny człowiek woli mieć 200zł w kieszeni niż nie mieć. Sam mam konsole chyba ze dwa lata. W domu 20 oryginałów i kupiłem przeróbkę żeby nie wydawać 300zł co miesiąc na gry. (i w sumie tez już żałuję)
Bajki o tym że "mam oryginał ale kupie sobie tego "pendrajwa" bo chce grać w moje kopie zapasowe z dysku twardego" można włożyć na półkę między Braci Grimm a Andersena. Obibox ma racje. Żeby nie to że mieszkam na osiedlu i każdy kupił xboxa (z jakiego powodu to chyba nie musze tłumaczyć) a PS-ów jest kilka (słownie DWA) to nawet bym nie myślał o jakims sofcie do mojego PS-a. Tylko chcąc zagrać w większość gierek (w sumie ja nie gram tylko moje dzieciaki, za stary już jestem) musiałbym wydawać 800-1000zł miesięcznie
Swoją drogą nie znam nikogo kto ma chociażby 40 oryginałów na ps3. A teraz Większość zaraz kupi dysk zewnęrzny za 300zł jakiś 500gb czy terabajt i to bedą jedyne koszty żeby mieć te 80 gier na które by sobie nigdy nie pozwolił jak by nie piractwo.