![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Witam.
Zakupiłem płytkę z Teensy 1.0 http://allegro.pl/teensy-1-0-downgra...415333966.html , a ponieważ ze sprzedającym nie można nawiązać żadnego kontaktu, (nawet nie wiem co mam wgrane na tę płytkę, nie wiem jak to sprawdzić - po odpaleniu teensy.exe i flipa windows daje komunikat że urządzenie usb jest uszkodzone) mam kilka pytań do oblatanych w temacie: 1. Wszędzie jest opisane jak odpalać JB na ps3 ale nie znalazłem żadnego info jak się powinno wyłączać konsolę bo u mnie inaczej się nie da tylko na chama wtyczka z gniazdka. 2.Po odpaleniu konsoli i załadowaniu JB mam breaka wyciągnąć, zastawić czy nie ma to żadnego znaczenia? 3.Jakiego managera polecacie, mam zainstalowany Backup Manager, Gaia, Open Manager, MultiMAN. Na siedem zrobionych backupów odpala tylko jeden, reszta po załadowaniu przez managera niby się odpala, ale zaraz robi się czarny ekran i pozostaje tylko wyciągnięcie wtyczki z gniazdka. Gry które nie odpalają powinny działać, przynajmniej innym działają bez problemów. Nie wiem może coś źle robię , może za dużo zainstalowałem tych managerów i coś się pieprzy. |
![]() |
![]() |
Tagi |
geohot, jailbreak, ps3, psgroopic, sony |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Udostępnianie internetu a PS3 | Dorian | Hardware | 2 | 17.08.2009 01:16 |
Kopie zapasowe gier na PS3 | KarolluZ | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 16 | 21.03.2009 21:56 |
Assassin's Creed PS3 vs XBOX360 | demek | Inne | 76 | 25.12.2007 00:51 |
PS3 i kopie zapasowe gier z PS2 | Zagee | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 1 | 23.11.2007 10:20 |
Konsola PS3 na allegro | chris996 | Inne | 36 | 15.12.2006 16:50 |