![]() |
Cytat:
Oczywiście w dłuższej perspektywie czasowej, gry na PS4/PS4 Slim będą obywatelami drugiej,a nawet trzeciej kategorii (ponoć w remake'u trylogii Crasha rwie animacja w filmikach liczonych). W ogóle wkurza mnie to... Czar konsol prysł. Myślałem, że po awaryjności i raku online już gorzej nie będzie, to teraz jest konkurs na FPS, rozdzielczość, moc. Nie przymierzając, jak w... PC. :( - - - No, ja w tym roku raczej celuję w Slim, którą ewentualnie za dwa lata wymienię na 'PS4 pro hiper uber slim mega edyszyn', która to wtedy będzie tą naj. Oszczędzając przy tym dobry tysiąc. ;) Tylko czekam aż spadnie do 800zł. |
Cytat:
|
Ale na "byle jakiej średnio wyższej grafice pobijającej konsole możliwościami graficznymi" nie zagram w Last Guardian czy inny Uncharted, nie ma systemu trofeów (który jest lokalny i jak dla mnie lepszy od mikrokiękkiego, parowego, jabłkowego czy androidowego), wymaga ode mnie Windowsa 10 i dzielenia z nim istotnych do pracy zasobów.
PC w takim układzie jest nie dla mnie. Może bym się zastanowił jakbym mógł grać na Linuksie (i nie, nie mam siły na półśrodki w stylu Wine itp, niedorobionych sterowników zszytych z konkretnym kernelem, ani nawet dyskusji na temat dostępnej biblioteki gier natywnych). ;] BTW: Misiozol, i po co cytujesz cały mój post? Nie edytuję go podstępnie, a rozciągasz w pionie stronę (znaczy się: psujesz internet). ;p |
Alez ty zrzedliwy, bys znalaz lepiej cos do potuptania a nie mi marudzisz o psuciu internetu :P , wcale nie musisz instalowac W10, na W7 wszystko dziala , raptem wymieniles 2 gry gdzie sie podzialy te super exclusivy ? No i pomijam bo chyba se jaja robisz, co ty masz 12 lat ze musisz miec pucharki wirtualne w dupie z nimi wole zeby gra byla dopracowana niz dostawac jakies wirtualne badziewie :D , ni nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ze wszystkie nowe gry maja natywne wsparcie na kontroler xone/360 ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to tylko same exclusive'y PS4 i bez indyków. Dodając konsolowe tytuły na wyłączność wyjdzie ze dwa razy dłuższa lista. A zestawiając z tytułami dostępnymi na XBO i PC jeszcze dłuższa. Ten układ jasno pokazuje jaka konsola już wygrała tę generację i że PC się nie sprawdzi jeśli interesują Ciebie wszystkie lub niemal wszystkie gatunki gier. Cytat:
Nie interesuje mnie rywalizacja tylko dokumentacja. Nie zrozumiesz, więc nawet nie pytaj. ;) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Prawda jest taka, że wziąłem pro bo u mnie w mieście nie było innego wyboru. xD Jak na razie zero gier i zbananowane konto PSN na PS3. :D
|
Zeby ci nie przyszlo do glowy logowac sie tymi danymi z ps3 na nowe ps4 bo ci je zbanuja tak samo ;)
|
Jak się na PC mogę zalogować na konto PSN to nic nie znaczy? Akurat zarobić banana na nowej konsoli to byłoby przegięcie. XD
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
To już lepiej zrezygnować z gry na PC - taki PC pod kontrolą debiana sprawdzi się w zupełności, a gry na PS4 / XboxONE Podejrzewam, że taki debian będzie lepiej działać niż archaiczna 7... a jak ktoś już boi się debiana jest mint / ubuntu i cała reszta... |
Cytat:
Cytat:
Po za DX12 jest jeszcze Vulkan, a ten API powinien działać nawet na 7. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |