![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.11.2007
![]() |
![]()
Witam, mam problem z PSP 1003 fat z data code 5b
soft cfw 6,60 Wykasowany flash 0 Jak go wgrać? Dodam, że nie mogę wejść w recovery menu. Konsolka odpala się pod ładowarką na kilka sekund, ale nie wchodzi do menu po wciśnięciu prawego górnego klawisza i power jest tylko siwy ekran i zielona dioda, potem się wyłącza. Co robić ![]() moje filmiki co się dzieje po wykasowaniu flssh 0 http://www.youtube.com/watch?v=oOvLk...=share&index=2 psp 1003 co wyszło z grzebania we flash 0 i baterii http://www.youtube.com/watch?v=B1oJQqWaXPg próbowałem zrobić pandorę i chyba się udało Psp 1003 bateria ruszyła ale co dalej ? http://www.youtube.com/watch?v=iQMlV...RJJL6ktYISQc7A ![]() Ostatnio zmieniany przez JARO1232 : 22.02.2014 o godz. 10:26 Powód: była konieczna poprawa nie których elenmentów posta |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpal soft z katry pamieci lub zrob pandore i wgraj od nowa cfw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
![]()
jak to zrobić?
pandorę chyba zrobiłem bo bateria działa odciąłem nóżkę od procka. a jak wejść do danych / jak wgrać cfw czy w ogóle jakiś soft ? jest tak jak już mówiłem konsolka nie wchodzi do menu zapomniałem dodać że nie mam drugiej konsolki psp Ostatnio zmieniany przez JARO1232 : 22.02.2014 o godz. 10:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Sluchaj no opisow w sieci nie brakuje , chyba wiesz jak uzyc google jak masz pandore to reszta juz jest latwizna , masz oryginal baterie sony czy jakas podrube z chin ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak masz pandore to pół sukcesu - teraz utwórz MagicMS (czyli odpowiednie pliki na karcie pamięci).
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
zrobiłem pandorę tak jak na you tube odciąłem nóżkę przy procku 1c04 przy cyfrze 4 na oryginalnej bateri sony
i dałem MagicMS z softem 5,00 konsolka zaskoczyła teraz muszę zrobić update do 6,60 ponownie niestety bo nie potrzebnie walnąłem clip flasher i mi po blokowało iso i cso, zrobię samo update u lanch cfw ![]() konsolka uratowana dzięki za pomoc http://www.youtube.com/watch?v=WKaOAGswZ5E |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
ciekawy post. mam ten sam problem co kolega wczesniej. troszke popytalem juz wujka googla, ale okazuje sie ze u mnie to nie zadziala. Mam psp 3004 pomozcie jakos nie mam pojecia co robic....
Nadmienie jeszcze moze ze dodawalem spolszczenie do flash0 skasowalem jak w poradniku katalogi dic i font. katalog font podmienilem na inny. Podejzewam ze problem tkwi w braku katalogu dic. zrobilem wczesniej kopie calego flash0 ale niemam jak jej wgrac bo komp teraz nie widzi konsoli przez usb. Ratujcie prosze.... Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 08.12.2014 o godz. 00:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Masz stałe CFW (6.20) czy ładowane po odpaleniu konsoli? Jeśli stałe to być może jeszcze recovery menu Ci wstanie. Wyłącz całkowicie konsolę i trzymając R włącz ją.
![]() |
#9 |
![]() |
Niestety niemam trwalej przerobki....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
jakies pomysly? ktos, cos? zastanawialem sie czy jest jakas opcja zbootowania konsoli przez umd.... czy istnieje moze jakis soft na umd, ktory pozwolilby odpalic usb lub cokolwiek?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
Tak jest , instalacja cfw 6.20+permapatch , z tym ze sa 2 modele ktore sa nie do zrobienia z serii 300x
Załącznik 68377
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs. Ostatnio zmieniany przez misiozol : 05.12.2016 o godz. 13:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() |
Cytat:
moj model to 3004 03g rozumiem ze da sie.... Tylko jak? mam wypalic to na plytke i uruchomic jako gre ten soft czy jak? skad wziasc ten soft? help..... Ostatnio zmieniany przez obojetny : 08.12.2014 o godz. 10:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
To moze inaczej.
Zauwazylem ze kiedy mam plyte w konsoli i uruchamiam ja przy wcisnietym R to gra z umd startuje wiec z umd grac sie jeszcze da, ale na tym sie konczy bo menu w konsoli wogole sie nie wlacza. Moje pytanie brzmi: Czy ktos jest w stanie skompilowac jakas plyte z softem do uruchomienia usb lub z automatyczna instalacja nowego os? cokolwiek..... pomozcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
eŁDeZet Ma(j)ster
Cytat:
Płytki UMD w domowym zaciszu nie nagrasz ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
tez o tym myslalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Tutorial] PSP - Downgrade z 1.5x/2.00 do 1.50! | szczuru | Homebrew | 103 | 17.09.2010 21:33 |
Brak Dzwieku w kompie ????? help | zales130 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 17 | 21.02.2008 21:46 |
Brak możliwości odczytu danych z CD DVD | wiesiek1 | Napędy optyczne DVD | 11 | 30.12.2007 18:15 |