![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.05.2010
![]() |
HDD w Slim "na patencie"
Cześć, pokaże wam mój ostatni mod z slimką ,która leżała od lat z powodu braku napędu oraz dyskiem ide 2.5 z starego laptopa z 2001r. w ,którym padła płyta a wcześniej bateria
Lutowanie określam jako masakra bo chip przy tym to był luzik. Zrobiłem to kynarem zgodnie z schematem automana a zasilanie z usb. Na styk udało się to zmieścić w miejsce napędu. Podczas modyfikacji nie ucierpiała żadna zadbana konsola lub rzecz ,której by było szkoda, jako dewastacji tego nie traktuje ponieważ ani obudowa ani cala konsola nie była w dobrym stanie a miała isć na wyrzucenie (najcenniejszy napęd którego nie było). Pokazuje bo takiego dziwadła jeszcze nie spotkałem na forach itp i chce wiedzieć co sądzicie o tym transformersie ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PlayStation 2 slim 70004 HDD Mod. | TheDaypEX | Hardware | 6 | 02.05.2017 14:29 |
SSD + HDD / Problem z uruchomieniem systemu na laptopie | become | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 9 | 13.08.2014 15:52 |
PS2- Playstation 2 - HDD,USB,FREEMC, FAT I SLIM | Myszop | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 30 | 15.04.2011 20:08 |
Ps2 Slim a Hdd na usb | vfk | Hardware | 8 | 11.02.2008 11:05 |
Mam problem z HDD ! | +++LeWaP+++ | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 34 | 15.10.2002 22:57 |