![]() |
Ale tak z OFW? Fuuu. :D
|
Założyłem amerykańskie konto PSN, kupiłem Humble Capcom Bundle (dla Okami :D)... no i tylko mi konsolki brakowało więc w końcu ją kupiłem, w wersji Slim (2104). :D
No a skoro kupiłem PS3, no to musiałem kupić też ICO + SotC HD. Wszystko wina Humble Bundle. :D |
DS4 najlepiej kupować nowy, ewentualnie wymienisz gumki za grosze i po sprawie. Inna sprawa z elementami błyszczącymi, które mogą być porysowane.
Za 100zł spokojnie można znaleźć DS3 w pięknym stanie. Według mnie nie ma co kombinować i do PS3 zakupić normalnie DS3 za 100zł w ładnym stanie. DS4 generalnie mniej mi 'leży w dłoni' niż DS3 ale na plus ma np wyjście AUX. Podsumowując szukaj najnowszego DS3 CECHZC2U B1, ma fajniejszą obudowę (mat), trochę lepsze bebechy. |
OFW 4.60 ma juz obsluge DS4 po BT wczesniej po kablu:)
Pare ograniczen jest(jak wibracje, przycisk "guide" i SIXAXIS Motion) i nie dziala pare rzeczy ale mam w przyszlosci zamiar kupic ps4 to nie widze sensu kupowania oryginalnego DS3 za podobna kase co DS4. Odpowiadajac na pytanie Beriona - tak mam zamiar kupic i go uzywac:) http://www.playstationtrophies.org/f...shock-4-a.html Teraz ide spac;) |
Cytat:
|
Chcesz kupić DS4 do PS3? oO
|
Pytanko odnosnie pada od ps4 - jak to teraz wyglada z jakosci w porownaniu do tego co bylo na poczatku produkcji-glownie chodzi o analogi i jakosc uzytych materialow.
|
Cytat:
|
I ile on na niej zagra godzin żeby wyszła ta oszczędność z watów? A skoro używana to i tak nie wiadomo jak, więc czy to model X czy Y slima to wobec tego nie ma znaczenia.
Nie ma go na pewno pod kątem sceny, skoro szuka "przerobionej" (argh ;] na co przerobionej? na toster? na pralkę? :P). Uczulam też aby odczytać IDPS i ERK. To w zasadzie powinna być pierwsza czynność po otrzymaniu konsoli. ;) |
Wciaz szukam;)Albo znajdz mi cos tanszego;)
|
A no to sie rozumie ale troche sporo za konsole to bedzie jakies ~100euro , ja bym szukal 21xx lub 25xx zdecydowanie cichsze i mniej prodozerne ;)
|
A kto powiedzial,ze z PL.Dostosowuje sie do standardow forum;)
|
a w jakim celu ty zamawiasz z polski skoro w irl dostaniesz taniej
niechcacy wyszlo jedno pod drugim ;) |
Szukaj 21xx jest juz caly w technologi 40nm ;)
|
cech-2003B pchac sie czy dalej szukac 210xx.1 pad, przerobiona 400zl z kw.Stan idealny niby, nie halasuje wentylator tez niby;)Juz przerobiona.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:51. |