![]() |
Zaczynanie czegokolwiek (gry, ksiazki, filmu) od dwojki mija sie z celem. Historia w Uncharted jest naprawde warta przezycia calosci ;-)!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
W co jeszcze warto haratnąć? Załącznik 79162 |
Uncharted cała seria,Ratchet and Clank,Tomb Raider restart :),jest tego tyle ,ze już nie pamiętam co podawać :P
@ethar,Spox jest z Kielc :P Nie polecam osobom bez umiejętności ściągać IHS'a z procka,idzie łatwo zamordować konsole,coś o tym wiem :] |
Wszystkie Metal Gear Solid, God of War 3, Uncharted 1,2,3, Heavy Rain, Beyond Two Souls.
|
Cytat:
The Last Of Us Hitman Absolution God Of War Ascension Mortal Kombat Diablo III (na konsoli dużo fajniej się gra niż na PC) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
>> https://forum.cdrinfo.pl/f120/najlep...-i-x360-92069/ U siebie naliczyłem 210 zestawów trofeów, czyli tyleż samo gier. :szczerb: Trochę za leniwy jestem wypisywać. |
Cytat:
Układy scalone nagrzewają się do bardzo wysokich temperatur i szybkość odprowadzenia z nich ciepła ma znaczenie. Z pewnością ma to wpływ na ich trwałość. |
Zawsze mozna uzyc wanny i tam utopic PC , gwarancja ochlodzenia lol2
|
A jak wytłumaczysz, że wiatrak w X360 po wyłączeniu jeszcze chwilę działa, zamiast iśc spać razem z konsolą? Dla mnie ta teoria ma sens.
|
na pewno nie w fabrycznych , a przeszlo mi tych konsol troche przez rece ;)
|
Cytat:
|
Jesli o mnie idzie to mozecie nawet pisac ze jutro bedzie inwazja z marsa , ale dalej jest to nieuzasadnione zasada jest prosta w CPU/GPU prad przestaje plynac przestaje byc generowne cieplo a radiator odprowadzi do otoczenia w sposob pasywny ,a co maja projektory do tego tam sie uzywa chlodzenia zeby projektor sie nie roztopil a nie chlodzil lampe :P
|
Bo projektor to tylko lampa i obudowa z plastiku, a na kartach graficznych nigdy nie ma "blaszki" z wentylatorem chodzącym 5000 obr./min ;)
|
@misioziol, ale Ty jesteś nadęty! Jakbyś pozjadał, wszelkie rozumy...
Nawet nie chce mi się z Tobą dyskutować, ale tak dla przykładu odnośnie turbosprężarki: Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:52. |