![]() |
Cytat:
|
Xbox360 mam, ale pogral bym sobie na ps3;)
|
Marudzisz :P , mam obydwie konsole i nie pamietam kiedy juz gralem na ps3 w zasadzie moge nawet stwierdzic (prawie jak herezja) ze mozna sobie odpuscic ps3 majac x360 , jest zdecydowanie wiecej mozliwosci modowania gier/save-ow itd. a zapleczie gier w zasadzie takie same ;)
|
A co w sytuacji gdyby nie było exclusive'ów? Która konsola wypadłaby wtedy lepiej?
|
To jest pytanie dla filozofow lol2
|
Glownie chodzi o to w co nie pogram na X0
|
Czy ja wiem czy jest az tyle exclusive-ow wartych uwagi , jak sie postarasz to w 100e zamkniesz sie z slimem z cfw ;)
|
Dokladnie.WIec za kilkaset godzin zabawy warto-bo to nie tylko exy ale tez i po*******ki z psn;)
|
No to na co czekasz , jeszcze nie znalazles ? szukaj i chwal sie nabytkiem :)
|
Cytat:
http://www.aliexpress.com/item/2015-...314897973.html Zobaczymy co to za "high quality". :> |
Poczytaj komentaze to sie dowiesz ;)
|
Czytałem, wyglądają zachęcająco ;)
|
Ilość załączników: 3
Pad "chińczyk" dotarł po dwóch tygodniach :D
Na pierwszy rzut oka, nie ma różnicy w stosunku do oryginału. Plastiki dobrej jakości, jednak faktura odrobinę inna. Napisy, znaki mają inny odcień niż w pierwowzorze. Tabliczka znamionowa z większą ilością informacji u "chińczyka". Jak naładuję, sprawdzę jak się sprawuje w akcji. Załącznik 79741 Załącznik 79742 Załącznik 79743 |
Faktycznie ciekawe , potestuj i daj znac ja to dziala i ile to dziala na naladowaniu ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29. |