![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.07.2009
![]() |
![]()
Jak zwykle gdy dana generacja konkretnie już umiera - skuszony niską ceną zarówno sprzętu jak i gier zaczynam się zastanawiać nad kupnem jednej z konsol owej generacji. I nie kryję tu, że jednym z głównych motywów zakupu jest gra w SoTC z nieco lepszą płynnością i większą rozdzielczością.
![]() O ile w przypadku PS2 kupiłem nową sztukę, to już PS3 chciałbym kupić używane. Zdążyłem już patrząc po allegro zauważyć, że napędy padają jak mrówki (cytując FAQ " Wszystkie są tak samo słabe." ![]() Przechodząc do rzeczy - warto w ogóle pchać się w używane PS3? Jeśli tak - jaki model? Wydaje mi się że im nowszy tym lepiej, ale kto wie czy awaryjność nie wzrasta wraz z miniaturyzacją. I jak wygląda obecnie kwestia CFW? Trzeba patrzeć pod kątem konkretnej wersji OFW czy nada się dowolna? FAQ wydaje mi się być nieco nieaktualne w tej kwestii. No i oczywiście ostatnie pytanie - czy w chwili obecnej w ogóle warto myśleć o CFW, tzn. czy mogę je sobie wyłączyć i grać bez obaw online i czy scena wypuściła cokolwiek godnego uwagi? ![]() Myślałem przez chwilę o tym by przyoszczędzić i kupić model z uszkodzonym napędem, a gry przegrywać z płytki na dysk twardy konsoli. Wtedy właśnie uświadomiłem sobie że nie mam w domu ani jednego sprawnego napędu. Nawet DVD*. ![]() *CD pod IDE może by się jakiś na strychu znalazł. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
kupno, ps3, używana, używane, używka, zakup |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Najciekawsze programy dla PS3 | Berion | Homebrew | 25 | 27.10.2019 15:42 |
Cobra ODE nadchodzi ! Na wszystkie modele konsol Ps3 ! | frog | Homebrew | 42 | 29.06.2014 17:34 |
Dylemat komunistyczny 2013 - Wii U czy PS3? | Wawelski | Hardware | 17 | 24.04.2013 14:17 |
mkv na ps3 | lysyadin | DivX, Xvid, Matroska i inne | 8 | 09.10.2012 01:09 |
PS3 i kopie zapasowe gier z PS2 | Zagee | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 1 | 23.11.2007 10:20 |