![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2009
![]() |
Witam. Mam pytanie co zrobić żeby całość po wszystkim na memory card nie zajmowała ok. 2MB? Przeprowadzałem instalację MULTI i NORMAL zarówno z plikiem DVDPLE (nazwa zmieniona w Total comander na DVDELF.BIN) w INJECT jak i bez niego. Mam grubą konsolę przerobioną jakimś chipem niestety z padniętym laserem (odtwarza jedynie CD i demo Black). Instalację przeprowadziłem więc u znajomego na slimie ze swapem. Odpaliłem uLEF (4.38) z płyty przez swap i zainsalowałem z pena. Na penie w folderze INSTALL było: ESR, SMS, HDDLOADER i BOOT. Pobrałem to stąd: http://bootleg.sksapps.com/tutorials...ie_Package.rar
Link z tego forum. Folder INJECT był pusty. Nic więcej u tego znajomego nie robiłem. Wróciłem do domu i wrzuciłem memorkę i pena do swojej konsoli. Wybrałem mass potem instal i format karty ktorego nie wykonałem podczas instalacji u znajomego. Instalacja NORMAL. Wszystko ok. No i teraz w BROWSER klikam MEMORY CARD a tu wolnego miejsca 4,413kB. (na karcie trzy foldery: BOOT Folder 1,728kB , SYS-CONF Folder 159kB oraz Free McBoot 1,696kB). Po instalacji MULTI wolnego miejsca 4,380kB. Po wrzuceniu na pena pliku DVDPLE instalacja NORMAL: wolne miejsce 6,023kB a instalacja MULTI: wolne miejsce 5,990kB. |
![]() |
![]() |
Tagi |
ban, free, free mc boot, free mcboot, free mcboot ps2 fat slim, instalacja, jimmi, katroll, konsola, mcboot, neme, pomoc, ps2, ps2 problem fmcb udf, slim, ważne, zawieszanie |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[ARTYKUŁ][PS2] Zapisywanie save-ów na pendrive lub dysku twardym | Bartez | Homebrew | 108 | 18.03.2012 17:17 |
[ARTYKUŁ][PS2] Formatowanie kart pamięci | Bartez | Homebrew | 25 | 10.10.2010 23:04 |
[ARTYKUŁ][PS2] Moduły dźwiekowe | Bartez | Homebrew | 0 | 28.02.2008 17:07 |