Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 13.05.2008, 00:35   #1
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,175
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
[ARTYKUŁ][PS2] Formatowanie kart pamięci

Cytat:
Napisany przez CDRinfo.pl
Jak wiadomo, PS2 Browser (gry oczywi***347;cie te***380;) pozwala formatowa***263; karty tylko i wy***322;***261;cznie raz, czyli wszystkie nowo zakupione memorki, kt***243;re pierwszy raz w***322;o***380;ymy do konsoli. Niestety system korekcji i oznaczania bad block***243;w nie zawsze dzia***322;a tak jak powinien (szczeg***243;lnie w przypadku nieoryginalnych i nielicencjonowanych kart), dlatego te***380; z czasem mo***380;e doj***347;***263; do sytuacji kiedy PS2 b***281;dzie z uporem maniaka zapisywa***263; dane na uszkodzonym sektorze. W takim przypadku jedyn***261; rad***261; jest ponowne przeformatowanie ca***322;ej karty. (...)
Zapraszamy do przeczytania artyku***322;u: [PS2] Formatowanie kart pami***281;ci
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.12.2008, 19:57   #2
sonic01
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika sonic01
 
Data rejestracji: 27.12.2008
Posty: 87
sonic01 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak uruchomić Memory Card Annihilator

Bardzo ładnie zrobiliście tutorial pt. :[PS2] Formatowanie kart pamięci. Pobralem program Memory Card Annihilator v1.0 i po rozpakowaniu dostałem pliki : obraz iso o nazwie mca10_gui_pl a nim dwa pliki : mca10gui.elf oraz SYSTEM.CNF a oprócz obrazu iso w paczce były jeszcze dwa pliki o nazwach mca10_cmd_pl.elf oraz drugi mca10_gui_pl.elf. Nagrałem na płytę CD obraz iso (prawidłowo, wiem jak to się robi ) i próbowałem to uruchomić w konsoli za pomocą Swap Magic-a niestety nie uruchamia się nic. Następnie do obrazu iso mca10_gui_pl dodalem te dwa pliki co były oddzielnie tzn. mca10_cmd_pl.elf i mca10_gui_pl.elf zapisałem jako nowy obraz iso potem wypaliłem na cd i tego też nie mogę uruchomić. I tu moja prośba : jak już zrobiliście takiego fajnego tutoriala o Memory Card Annihilator to napiszcie jeszcze jak go nagrać na płytę albo jak go uruchomić na konsoli.
sonic01 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2008, 21:13   #3
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
THX

To jest obraz DVD, a nie CD i nie będzie działać w ten sposób. Rozbierz go i zrób CD skoro tak bardzo chcesz (cnf taki sam). ;]


cmd - to wersja w trybie tekstowym, która nie komunikuje się z użytkownikiem. Pobiera tylko parametry i nic więcej. Dobra do skryptów.

gui - wersja z gui, czyli graficznym interface'm. Ta właśnie jest w obrazie.


ffgriever się uparł, żeby dać razem z obrazem. Ja bym dał tylko same *.elf-y.

---

Tylko nie wiem po co. Wygodniej by Ci było uruchomić go z pendrive'a. A jeszcze wygodniej zainstalować FMCB, a Swapa odstawić wtedy na półkę. No ale to już inny temat. ;]
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2008, 10:06   #4
sonic01
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika sonic01
 
Data rejestracji: 27.12.2008
Posty: 87
sonic01 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czy dobrze zrozumialem : te dwa pliki z obrazu wyciągam , potem z nich tworzę nowy obraz ale płyty CD i jak nagram to wtedy zadziała ? A skoro to obraz DVD to jak go nagrać jako obraz DVD skoro ma tak małe rozmiary ? Czy ten obraz ma te pliki aby tryb graficzny był po polsku ? Co do FMCB to instalowałem go na dwóch różnych kartach ale niestety to chyba wina kart bo po instalacji w browserze przeglądarki miałem nowe menu w tym esr o który mi najbardziej chodzi ale po drugim restarcie jedna karta jest wykrywana jako niesformatowana a druga pliki nadal posiada ale FMCB się nie odpala i w browserze znowu mam oryginalne menu . Wczoraj parę godzin nad tym siedzialem i już mnie krew zalewa. FMCB instaluję według tego sposobu http://www.ps2forum.pl/sprzet/odpala...gic-t-624.html ale na pendrive z którego instaluję wrzucam pliki jak na tym screenie http://ifotos.pl/uploaded/23691.JPG, instalacja przebiega OK pisze że zakończona pomyślnie ale objawy takie jak pisałem i moim zdaniem to chyba wina kart pamięci, co o tym sądzisz ?
sonic01 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2008, 10:59   #5
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sonic01 Podgląd Wiadomości
Czy dobrze zrozumialem : te dwa pliki z obrazu wyciągam , potem z nich tworzę nowy obraz ale płyty CD i jak nagram to wtedy zadziała ? [...]
Zakładając, że potrafisz robić obrazy płyt CD dla PS2 i je wypalać.

Cytat:
[...] A skoro to obraz DVD to jak go nagrać jako obraz DVD skoro ma tak małe rozmiary ? [...]
Tak samo jak każdą inną grę. Rozmiar jest bez znaczenia.


Nie rozumiem tylko czemu tak usilnie chcesz wypalać płyty? Nie szkoda Ci pieniędzy? ;]

Cytat:
[...] Czy ten obraz ma te pliki aby tryb graficzny był po polsku ? [...]
Tak jak napisałem już w poprzednim poście: tak, ma. Na co komu by była wersja cmd na płycie to nie wiem - chyba tylko po to aby pooglądać gustowny czarny ekran. ;P

Cytat:
[...] Co do FMCB to instalowałem go na dwóch różnych kartach ale niestety to chyba wina kart bo [...]
Naturalnie, że tak. Podróbki, które gubią dane. Nie wiem czy Ci niskopoziomowe formatowanie wiele da w tym przypadku. No ale zawsze można (s)próbować.

Cytat:
[...] FMCB instaluję według tego sposobu [...]
Kiepski ten tutorial. IMO mój lepszy, przejrzysty i wszystkie pliki gdzie, który ma być i do czego służy jest wyjaśnione. ;]

Dziwię się też ludziom, którzy swapują gry, zamiast zrobić jej obraz, spatchować i wypalić. Po to jest właśnie FMCB i ESR żeby takich głupot nie robić - równie dobrze można by używać Swap Magic i wyszłoby na to samo. Jak komuś szkoda, 1.5zł na nową płytę to uważam, że jest to co najmniej niepoważne. No, ale to taka tylko moja dygresja.

Także tak, to zdecydowanie wina kart. Upoluj oryginalną i problem zniknie. Swoją drogą: strasznie zużyte musisz mieć te karty.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2008, 12:24   #6
sonic01
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika sonic01
 
Data rejestracji: 27.12.2008
Posty: 87
sonic01 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Co do kart to jedna jest moja , malo używana doslownie z 15 razy było na niej zapisywane a druga to nowiutka od kolegi wyciągnieta przezemnie z opakowania no ale kosztowały niedużo więc pewnie podróby. Tylko jak i gdzie kupić 100 % pewną oryginalną ? A co do twojego tutoriala z metodą instalacji FMCB to możesz dać do niego link ? A co do cyt. "Nie rozumiem tylko czemu tak usilnie chcesz wypalać płyty? Nie szkoda Ci pieniędzy? ;]" to teraz mam zamiar te pliki dać na pendriwa i odpalić to za pomocą swapa a potem specjalnej płytki z elfem z menedżerem plików. Czytałem że można odpalić pendriva za pomocą samego swapa naciskając klawisze L1 + góra ale u mnie to nie dziala. Zapomniałem dodać że mnie interesuje sposób na odpalanie kopii bezpieczęństwa płyt spatchowanych tak aby swapa już schować i nie używać.

Ostatnio zmieniany przez sonic01 : 28.12.2008 o godz. 12:31
sonic01 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2008, 16:33   #7
mx4
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 28.12.2008
Posty: 2
mx4 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam
Ja mam taki problem wrzuciłem plik z obrazem na płytke DVD (nie mam aktualnie spr. pendriva). Po odpaleniu płytki wyskakuje obrazek i napis Ripper 3.41 i po tym wraca do browser. Co zrobić by to chodziło??
mx4 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2008, 18:08   #8
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2-FreeMCBoot-ESR/

W 100%? W Polsce? ;D Masz większe szanse w sklepie - cena mieści się w przedziale od 50 do 80zł. Strasznie "tanio" jak na 8MB nand... No ale nic na to nie poradzimy.

Co do odpalania dupereli z mass/mc przez Swapa przeczytaj tutorial o DEV1 (oczywiście z dev1 nie ma to nic wspólnego ale ludziom się nie da takich rzeczy wytłumaczyć ;]) - będzie adekwatnie od mass. No i to też zależy od USBD.IRX w Swapie, o którym też warto poczytać na forum.


@mx4
Tak jak każda inną grę na DVD.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2008, 18:49   #9
mx4
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 28.12.2008
Posty: 2
mx4 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no właśnie tak nagrałem, konsola nie wyświetla,że jest to zły format czy coś podobnego. Wszystko jest tak jakby się miało za chwile włączyc a to powraca do browser
mx4 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.09.2009, 15:04   #10
Ukog
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.09.2009
Posty: 2
Ukog w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez mx4 Podgląd Wiadomości
Witam
Ja mam taki problem wrzuciłem plik z obrazem na płytke DVD (nie mam aktualnie spr. pendriva). Po odpaleniu płytki wyskakuje obrazek i napis Ripper 3.41 i po tym wraca do browser. Co zrobić by to chodziło??

Mam dokładnie ten sam problem co kolega powyżej- Chip Modbo, po włączeniu konsoli z włożona do środka płytą pojawia się obraz Memorki i płyty, gdy chcę aktywować płytę wyświetla się napis: "Modbo Chip" i ładuje mi się na ekran z powrotem płytka i memorka, co mam zrobić, żeby program się odpalił? Nagrałem go w Alcohol 120% jak obraz DVD na płytę DVD jak każdą grę, więc w czym jest problem?

Ostatnio zmieniany przez Ukog : 25.09.2009 o godz. 15:07
Ukog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.09.2009, 11:13   #11
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Nie umiecie wypalać płyt i tyle. ;P Tak mi się przynajmniej wydaje. CNF jest poprawny więc nie powinno być problemu, ale prawda jest też taka, że ja tego nie testowałem z płyty (bezpośrednio odpalane z OSDSYS, co najwyżej z uLE), ffg chyba też nie (ale głowy nie dam). Może jest jakiś niuans, o którym nie wiemy, a który powoduje powrót do browsera na tych chipach? Trzeba by sprawdzić a mi się zwyczajnie, raz że nie chce, dwa szkoda mi płyt i trzy że nie mam na to czasu.


Nie rozumiem czemu chcecie to z uporem maniaka uruchamiać z płyty. Nie szkoda Wam pieniędzy? Ta era już dawno minęła. Dziś i łatwiej i taniej i prościej jest uruchamiać soft na PS2 z pendraków.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF

Ostatnio zmieniany przez Berion : 26.09.2009 o godz. 11:18
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.09.2009, 15:14   #12
Ukog
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.09.2009
Posty: 2
Ukog w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Więc powiedz mi proszę jak urochomić go z pędrajwa, bo ja doświadczenia w czymś takim nie mam... skopiować program na pena i podłączyć go do konsoli? Zrobiłem coś takiego ale nic się nie pokazało i wykrywa mi jedynie tą memorkę którą chce sformatować... Nie naśmiewaj się, bo nie każdy ma tak bogate doświadczenie z konsolami jak ty. Powiedz może krok po krok co i jak to unikniesz na przyszłość zawracania Ci głowy i tak durnych pytań jak moje;]...
Ukog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.09.2009, 16:18   #13
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Krok po kroku to jest w tutorialach. Ten topik służy czemu innemu. ;] Poczytaj o DEV1 skoro masz Modbo (takie samo jak dla Rippera 3) lub o FMCB.

PS: A niby w którym miejscu to ja się naśmiewam? ee...
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2010, 19:04   #14
mattek97
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 16.04.2009
Posty: 2
mattek97 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja mam zaś taki problem że wrzucam na pena wersję GUI i ni działa. Włączam przez ULaunchELF i widzę "egipskie ciemności"
Pozdrawiam
mattek97 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.06.2010, 10:32   #15
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Niebywałe. ;]

Od tego jest temat z komentarzami o FMCB/ESR (poza tym w tutorialu jest FAQ, który wypadałoby najpierw przeczytać...).
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jaką kartę graficzną wybrać ?? Starek Komputery - oprogramowanie i sprzęt 905 11.07.2013 07:24
Jaki tuner TV? Smartek Komputery - oprogramowanie i sprzęt 65 21.10.2010 13:48
Czytnik kart pamieci - jaki? loki7777 Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB 20 28.11.2009 23:12
czytnik kart pamięci wewnetrzny jaki? czyx78 Fotografia 0 07.01.2006 15:15
Czytniki kart pamięci i program PhotoRescue puch Off topic 5 03.11.2003 22:21


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.