Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.08.2009, 10:00   #20
jarecki1000
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.08.2009
jarecki1000 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam Berion Przykro mi, że tak mnie potraktowałeś, naprawdę darzę Cię szacunkiem za te wszystkie programy do PS2, nawet uLE po odpaleniu u mnie nazywa się...Berion
Ale do rzeczy - mam zainstalowany fmcb z płyty elfpackr6b, skonfigurowany tak, żeby po wciśnięciu np. X odpalał się od razu uLE, więc wkładam oryginalną grę, odpalam konsolę (ps2slim z zaślepkami) trzymam X, uruchamia się uLE i u góry ekranu weryfikuje płytę, że jest to PS2DVD. Płyta się zatrzymuje, więc podmieniam ją na kopię np. innej gry, wchodzę do cdfs:0 i eksploruje pliki gry (już kopii !!). Najeżdżam na SLUSa czy SLESa i gra startuje. To wszystko Jak już mówiłem nie wszystkie mi tak startowały ale może to wina mojego oryginału ?(za mały TOC?)
Oczywiście, ESR jest świetny, mi po prostu z lenistwa nie chciało się robić kopi gry pożyczonej od kumpla i jej patchować, więc próbowałem i się udało Sprawdź
Powiem więcej - po odpaleniu konsoli z włożoną oryginalną płytą DVD z filmem i uruchomieniu uLE, (u góry menadżera plików weryfikuje płytę że jest to DVD) podmieniam ją na kopię gry (nie spatchowaną) i uruchamiam ESR i gra też odpala Acha, ja mam slimkę ale kolega ma grubą i odpala tak samo tylko trzeba ręcznie wysuwać tackę (nie używać EJECT), piszę to bo wiem, że masz grubąps
Co ty na to ? Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez jarecki1000 : 23.08.2009 o godz. 10:04
jarecki1000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: