![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2009
![]() |
Witam Berion
![]() ![]() Ale do rzeczy - mam zainstalowany fmcb z płyty elfpackr6b, skonfigurowany tak, żeby po wciśnięciu np. X odpalał się od razu uLE, więc wkładam oryginalną grę, odpalam konsolę (ps2slim z zaślepkami) trzymam X, uruchamia się uLE i u góry ekranu weryfikuje płytę, że jest to PS2DVD. Płyta się zatrzymuje, więc podmieniam ją na kopię np. innej gry, wchodzę do cdfs:0 i eksploruje pliki gry (już kopii !!). Najeżdżam na SLUSa czy SLESa i gra startuje. To wszystko ![]() Oczywiście, ESR jest świetny, mi po prostu z lenistwa nie chciało się robić kopi gry pożyczonej od kumpla i jej patchować, więc próbowałem i się udało ![]() ![]() Powiem więcej - po odpaleniu konsoli z włożoną oryginalną płytą DVD z filmem i uruchomieniu uLE, (u góry menadżera plików weryfikuje płytę że jest to DVD) podmieniam ją na kopię gry (nie spatchowaną) i uruchamiam ESR i gra też odpala ![]() ![]() Co ty na to ? Pozdrawiam ![]() Ostatnio zmieniany przez jarecki1000 : 23.08.2009 o godz. 10:04 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |