Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 04.09.2006, 19:03   #1
Sparky91
Bywalec

Data rejestracji: 04.09.2006
Sparky91 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
Cytat:
Napisany przez chris996
A je***347;li ju***380; m***243;wimy o zabezpieczeniach to nasun***281;***322;a mi si***281; taka my***347;l
Kopie zapasowe mo***380;emy obecnie bez problemu uruchomi***263; na konsoli, lub przy pomocy HD Loadera z dysku twardego. Ale Sony ca***322;y czas pozosta***322;o przy zabezpieczeniu "libcrypt". To dlaczego Sony przez tyle czasu nie zdecydowa***322;o si***281; na polepszenie zabezpieczenia w grach tak jak to wygl***261;da w pecetach?? Tutaj co chwile wychodz***261; nowe zabezpieczenia: Starforca, czy Safedisca. Wymusi***322;a to wysoka skala piractwa.
a ja mysle ze dlatego nie kombinuja z nowymi zabezpieczeniami poniewaz oni to maja wszystko wykombinowane i wycfanione jak wiecej zarobic bo myslicie ze duzo osob kupilo by ps2 gdyby w zaden sposob niedalo sie obejsc zabezpieczen lub zajmowalo by to XXX czasu ?? zarobili by cos na tym jakby wrowadzili takie zabezpieczenia ?? bo ja mysle ze nie bo wiekszosci mieszkancow niestac na kupywanie oryginalnych gier .... co innego na wydanie jednorazowo kwoty 400zl+ i przerobienie PS2 z dobrym chipem za ok.300zl
Sparky91 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: