![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2007
![]() |
![]()
Posiadam PS2 dużą oraz hdd 160gb samsunga no i oczywiście NA. Konsola NIE jest przerobiona. Z tego powodu mam kilka zasadniczych pytań:
1) Czy HD Loader z MC jest na tyle samo skuteczny co te patchowane z neta? (czy wgrywa tyle samo gier) 2) Czy jest możliwe zgranie tak oprogramowania na nie przeroboną konsolę abym przy samym starcie konsoli miał do wyboru co chcę robić? (trójkąt: HD loader Kwadrat: zgrywanie zarządzanie savami między karta=flash, kółko: Odtwarzacz mp3 itp itd) Jeżeli NIE to: 3) Czy na nie przerobionej konsoli da się wgrać jakieś ciekawe oprogramowanie na dysk HDD i z niego je odtwarzać? Chodzi mi mianowice o to bym najpier odpalał z MC HD Loadera a później z dysku oprogramowanie które jest dostępne na tą konsolę. Zależało by mi mianowicie na odtwarzaczu mp3, dvd, oraz programie do zgrywania Saveów na Flasha lub na hdd. Jeżeli się da coś z tym zrobic to proszę o jakieś namiary. 4) Czy da się (nie wiem... np uaktualnić biosa) by PS2 wykrywał całe 160gb? Z góry pisze że dopiero zaczynam przygodę z modyfikacją PS2 jednak na prawdę się staram ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|