Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 05.12.2005, 18:32   #16
Bywalec
 
Avatar użytkownika deejaymario
 
Data rejestracji: 29.10.2005
Posty: 37
deejaymario w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
Pewnie, szkoda oczu



Wręcz tragiczne...

Pozbieraj na TV - widział ktoś w dzisiejszych czasach telewizor pracujący tylko w PAL (PAL-50)?
no trzeba bedzie puki co lece pokatowac nfsa a moze niedlugo mikolaj przyniesi nowego tv hehehe
deejaymario jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.12.2005, 19:04   #17
-=Advokat^Diabła=-
 
Avatar użytkownika Desden
 
Data rejestracji: 14.02.2005
Lokalizacja: Spira - real zone
Posty: 1,391
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kolega muj ma do stergo amigowskiego 14 calowego monitorka podpiete i lepiej na jak na zwykłym telewizorze tej samej cali obraz jest
__________________
Jesteś dzieckiem NEO to nie pisz do mnie!
Desden jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 05:34   #18
Bywalec
 
Avatar użytkownika deejaymario
 
Data rejestracji: 29.10.2005
Posty: 37
deejaymario w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Desden
Kolega muj ma do stergo amigowskiego 14 calowego monitorka podpiete i lepiej na jak na zwykłym telewizorze tej samej cali obraz jest
a ja chetnie bym se pogral na amidze ale jak podepne sonego 19' lcd to bedzie kaszana pewnie??
deejaymario jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 18:30   #19
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 07.12.2005
Posty: 1
Kyuzo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wydaje mi sie, ze to jest tak:
konwenter dziala poprawnie tylko telewizor nie potrafi wyswietlic obrazu 60Hz. Zadaniem konwentera jest tylko zmiana koloru z PAL<=>NTSC i tyle. Sprawdz czy masz w TV taki przycisk jak V-Hold. Z tego co wiem to ten przycisk rownie dobrze moze byc schowany gdzie w srodku TV
Kyuzo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2005, 18:35   #20
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 12.12.2005
Posty: 1
Incognitos w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Banał

Kup sobie kabel RGB w cenie ok. 20zl i po problemie
Incognitos jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2005, 19:18   #21
Bywalec
 
Avatar użytkownika deejaymario
 
Data rejestracji: 29.10.2005
Posty: 37
deejaymario w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no mam kabel rgb bigbena kosztowal nawet z 35 zl i to nic nie daje chyba nie ma na to rozwiazania tylko nowy tv a tego przycisku nie mam niestety

Ostatnio zmieniany przez deejaymario : 15.12.2005 o godz. 19:25
deejaymario jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO