![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2010
![]() |
Problem z plikiem DVDELF.bin przy instalacji FREEMCBOOT
Witam serdecznie,
Szukałem na forum o tym ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu także pisze nowy temat. Problem jest tego typu: Mam konsole PS2 wersja SCPH-39004 zmodowania chipem ripper 2 gold z trybem dev1, wersja dvd playera to 2.13E oraz drugą niezmodowaną o wersji SCPH-50004. Na karcie pamieci mam zainstalowanego uelfa do odpalania go przy starcie. Probowalem zrobić instalacje Free MC Boot na innej karcie pamieci żeby po odpaleniu tej karty na niezmodowanej konsoli mogł używać FMCB. A wiec robię to w ten sposób: 1.Na pendrive mam wrzuconego FMCB 1.7 z plikami DVDPLE(zamienionym na DVDELF.BIN w folderze inkjet)oraz BOOT.ELF (z uelfem z install). Odpalam uelfa z dev1 z karty pamieci i przechodze na :/mass i odpalam elfa z FMCB. 2. Pojawia mi sie okno instalacji FMCB a wiec wyciagam moja karte pamieci z uelfem i wkładam druga (oryginalna 8MB Sony )ktora ma służyć na niezmodowanej konsoli. Formatuje ją i odpalam instalacje multi gdyż nie na tej konsoli bede używał FMCB tylko na tej 50004. Początek istalacji ok i po linijce z napisem gdzie ładuje plik DVDELF.BIN potem na linijka decrypting dvdelf jest failed. Próbowałem już robić i bez pliku DVDELF.BIN ale wtedy juz wyskakuje bład ze reading DVDELF Failed. Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
dziwna sprawa przy instalacji... | miesiek | Napędy optyczne CD | 4 | 23.04.2007 18:32 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
problem z dźwiękiem przy niektórych filmach | Paragon | Off topic | 3 | 13.04.2002 10:45 |
Problem z HP 7550i przy nagrywaniu CD 80min. | Majol | Napędy optyczne CD | 1 | 28.12.2000 02:48 |
problem z zamknieciem plyty przy Mitsumi 2600te | Aniol | Napędy optyczne CD | 0 | 30.09.2000 08:58 |