![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2008
![]() |
![]()
Witam wszystkich na tym forum!
A wiec tak pobrałem z internetu ulaunchelfa globalwar edition i tam znajduje sie nie sam ulaunchelf ale i kilka przydatnych programów,dobra spoko jest on nagrywany na cd ale ja mam konsole przerobioną free mc bootem i esr i patchować musze ale tylko moge dvd no to przerobiłem obraz plyty na dvd i patchuje dobra odpalam i wlacza sie ulaunchelf ale jak chce jakis program wlaczyc to wyskakuje czarny ekran,dlaczego nie chce sie odpalic zaden program?a ja mam ulaunchelfa na memorce i mam tez esr,sms i konfiguratora free mc boot i odpalam esr czy sms czy ulelfa z ps2 browsera bo mam free mc boota 1.6 .i chcialem np. sprawdzic backup gry mojego kolegi (nie zpatchowaną wiec nie bedzie dzialac z esr) i tam na tym obrazie plyty jest swap magic wiec bym tylko odpalil i sprawdził ewentualnie z kolegą pograł ![]() ![]() EDIT:jeszcze jakby ktos wiedział jak sie zmienia skin w sms-ie to bym byl wdzieczny,albo jak sie zmienia skin w ulelfie a robiłem według poradnika ale dalej bylo tak samo ;/ |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Mam problem! Jak mam podłączyć taśmy do komputera? | emilgrze | Off topic | 4 | 13.07.2007 11:56 |
Mam problem z PStwo!!!!!!! | suchi | Hardware | 5 | 13.05.2006 17:31 |
POMOCY MAM PROBLEM Z LiteOn DVD RW SHW-160P6S | sosna101 | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 23.02.2006 22:55 |
Mam problem ;( help me | rego | Napędy optyczne CD | 4 | 23.03.2004 22:49 |