Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.09.2008, 16:45   #1
dejwid333
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.09.2008
dejwid333 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Post mam problem z ulelf global war edition

Witam wszystkich na tym forum!
A wiec tak pobrałem z internetu ulaunchelfa globalwar edition i tam znajduje sie nie sam ulaunchelf ale i kilka przydatnych programów,dobra spoko jest on nagrywany na cd ale ja mam konsole przerobioną free mc bootem i esr i patchować musze ale tylko moge dvd no to przerobiłem obraz plyty na dvd i patchuje dobra odpalam i wlacza sie ulaunchelf ale jak chce jakis program wlaczyc to wyskakuje czarny ekran,dlaczego nie chce sie odpalic zaden program?a ja mam ulaunchelfa na memorce i mam tez esr,sms i konfiguratora free mc boot i odpalam esr czy sms czy ulelfa z ps2 browsera bo mam free mc boota 1.6 .i chcialem np. sprawdzic backup gry mojego kolegi (nie zpatchowaną wiec nie bedzie dzialac z esr) i tam na tym obrazie plyty jest swap magic wiec bym tylko odpalil i sprawdził ewentualnie z kolegą pograł wiec jest pytanie dlaczego nie odpalają programy z tego obrazu płyty?Na forum szukałem i to nie jednym ale rozwiązania nie znalazłem.A obraz przerobiłem programem ultra iso mój backup gry dave mirra bmx 2 działa po przerobieniu.Także prosze o szybką odpowiedz , z gory bardzo dziekuje . uff ale sie rozpisałem
EDIT:jeszcze jakby ktos wiedział jak sie zmienia skin w sms-ie to bym byl wdzieczny,albo jak sie zmienia skin w ulelfie a robiłem według poradnika ale dalej bylo tak samo ;/
dejwid333 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: