![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.05.2008
![]() |
Problem z Multi cd psx
Witam robię według tego poradnika http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...cd/strona1.php grę wrzucam w formacie BIN i CUE bo rozebrac jej niemogę,próbowałem wrzucić do deamona i skopiować na pulpit jednak nieda się.Wrzucam takze pare programów.Gnu Gameshark wrzuciłem ze spacją więc hyba w tym jest problem ponieważ włączam płyte na psx ładuje mi się lista, jak coś wybiorę to czyta i czyta...bez końca ,obraz zrobilem w ten sposob ze wrzuciłem do cdgena plik pc,psx,programs(z utworzoną już listą) i cztery foldery z programami i jeden z grą (w folderach są pliki .EXE tylko w grze jest wczesniej wspomniany BIN i CUE) co robię żle?bo niechcę nastepnej płyty marnować
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem nagrywania cd audio pomocy !!! | DJ Arqo | Napędy optyczne CD | 2 | 28.06.2008 17:30 |
Problem z nagraniem plyty CD na nagrywarce Pionier 112D | adi0 | Napędy optyczne CD | 11 | 19.12.2007 21:55 |
Problem z cd romem samsung i nie tylko. Pomocy !!!!! | Asura | Napędy optyczne CD | 0 | 09.01.2005 15:43 |
wypalanie audio,4 cd zepsute:/// gdzie problem | jasz | Napędy optyczne CD | 9 | 21.12.2004 19:06 |
problem z czytanem CD | qiun | Napędy optyczne CD | 3 | 11.11.2004 16:48 |