![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.12.2009
![]() |
Problem z Xploder HDTV
Witam
Mam problem z odpaleniem gier na Xploder HDTV Player. Sciągnąłem scrackowaną wersję, wypalam na płytkę i po zbootowaniu jej, poza czarnym ekranem nie ma nic, gdy ją uruchamiam po uruchomienia FMCB efekt jest taki sam. Mam też plik ELF'a z HDTV Playerem (kilka wersji), nagrane na kartę pamięci, które po odpaleniu pokazują to piękne białe menu wyboru trybu gry (HD, VGA itp) - ale po włożeniu płyty z grą, wciśnięciu start zaczyna się wgrywanie i staje w momencie pojawienia się pierwszego ekranu. Nie pozostaje wtedy nic jak reboot. Mam LCD 32', componentem podpięte, i nijak nie mam możliwości sprawdzenia czy ten XPloder cokolwiek daje. Mam też GS Mode Selector, który co prawda ma dużo opcji do wyboru - ale nie widzę zbytniej różnicy w żadnej grze. Ma ktoś jakieś rady, jestem początkującym posiadaczem PS2, wcześniej 20 lat bawiłem się kompami a to troszkę się miejscami różni. Będę wdzięczny za jakąś pomoc. Pozdrawiam Ress |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
hdtv player |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Xploder HDTV Player | cyklopek123 | Homebrew | 3 | 10.10.2009 21:24 |
xploder hdtv player ps2 | acer111 | Homebrew | 12 | 16.10.2008 23:11 |
problem z odczytem | tomaszekkkk | Napędy optyczne DVD | 9 | 30.07.2008 15:33 |
Gry na Playstation2 w HDTV | hakerus123 | Homebrew | 4 | 20.08.2007 22:58 |
Rozwiązany Problem bluetooth HP nx6125 | aeiouy | Off topic | 0 | 26.05.2006 14:35 |