![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.06.2009
![]() |
No dobra, a teraz nieco o CFW. Oderwałem się na długo od sceny DC/xbox1/PS2/PSP, a scena PS3 przy tym to dla mnie kosmos. Co ma a czego nie ma Rogero i Rebug względem siebie?
Co do PS2/psx w ps3 to nurtuje mnie kwestia blokad regionalnych, da się je obejść? Czy na dziś jest jakaś metoda na samodzielne tworzenie obrazów i uruchamianie ich z plików? W zasadzie częściowo odpowiem sobie na pytanie, bo pewnie swapshitem można uruchamiać szpile z PS2 z innych regionów. Jak się ma kwestia uruchamiania szpili w formacie CD dla gier z PS2 na PS3 z CFW? Co do natywnych szpili w PS3 - jest jakaś skuteczna metoda na odpalanie gier z obrazów płyt? Jak sprawa wygląda z CFW i szpili z dystrybucji cyfrowej (m.in mam na myśli Tekken 5 Dark Ressurection), trzeba je podpisywać/coś kombinować czy można od razu je uruchamiać bez wahania? Co z trybem online w tym przypadku? Trzeba będzie używać konta psn? Nie zbanują? Czy to wszystko możliwe jest na Rebugu? Wracając do QA - znaczy, że trzeba uważać na sugestie updaetu softu przy uruchamianiu szpili czy rzeczony update ma jakieś skłonności do samodzielnej instalacji? Da się QA przełączać tak aby np. nie przeszkadzał mi w czasie gdy nie noszę się z np. downgradem softu? No i jak się downgrade-uje OFW? Normalnie? Znaczy nie z poziomu xmb tylko z recovery? Ostatnio zmieniany przez KyRol : 27.12.2012 o godz. 19:51 Powód: //qa |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PS3 "Jailbreak" | Berion | Hardware | 1996 | 13.02.2014 11:19 |
jak zupgrade'owac psp slim & lite do Custom Firmware 3.90 M33 | Caleb_88 | Homebrew | 1 | 08.02.2008 23:27 |
Wgrywanie firmware! Pytanie!! | JackMan | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 05.03.2006 18:42 |
Firmware do napędu DVD LG. | 9down | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 10.07.2005 12:41 |
Co wiecie o biosie 1.04 do LG GCE-8320B ? | Kusiu | Napędy optyczne CD | 8 | 12.05.2002 11:11 |