![]() |
w nie dla idiotów możesz oddać do 7 dni
|
Ale to chyba tylko dobra wola a nie wymog prawny.....
|
cholera wie. najlepiej kupic pewniaka po OFW na allelole :szczerb:
|
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Nie ma czegoś takiego, albo jestem jednym z tych frajerów, którzy dali się w balona zrobić. ;d Kupowałem już kilka PS3 (nie, nie dla siebie ;]).
Można od biedy sprawdzić SMART dysku (poh). |
ciekawy news : http://psx-scene.com/forums/f6/debug...-leaked-88380/
|
Akurat FW dla Debugów wyciekają już od paru lat. Jest to jedynie przydatne posiadaczom Debuga(np. mi ;] ), aby pograć sobie w gry wymagające nowszego FW.
Na pewno nie dumpniesz z tego kluczy, gdyż zarówno FW Retailowe, jak i Debugowe są w ten sam sposób zabezpieczone. |
Na konsolach debug z debugowym fw nie pograsz w retailowe gry. Nowe w szczególności gdyż nie ma kluczy do 3.60, więc i niemożna przerobić EBOOTów z retail na debug.
|
Oczywiście, że pogram w retailowe gry. ;] Tylko nie mogę ściągać patchy z np(wiadomo, od fw 1.60 nie jest m.in. możliwa instalacja retailowych .PKG).
Minus jest taki, że nie na DEX nie można uruchamiać filmów Blu-ray(w sumie chyba dlatego na Rebugu Cinavia nie działa) i DVD. |
Cytat:
Pewnie bym znalazł "na assemblerze", ale nie chce mi się szukać. :P |
Ot, sobie wkładam i gram. ; )
|
|
Nie no to by bylo smieszne jakby poszedl do wiezienia. Nawet jesli winny to za takie przestepstwo to gora zawiasy powinien dostac.... Watpie ze pojdzie siedziec....
|
Graf odetchnął chyba z ulgą po sprawie 2 hakerów z Niemiec ,
czytaj > http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news...pop,nId,345700 więc to co dostali a to co musi z nich jeden odsiedzieć, jako nieletni w niemczech osoba ponizej 26 roku zycia odbębni 1/3 kary lub zamiana na prace społeczną. Więc nie dziwie się Grafowi szkoda kasy na walkę lepiej się poddać karze najwyżej to będzie miesiąc zamiatania ulic chee-che. ps. ale z tego co w radiu tu słyszałem to żaden z tej 2-ki nie trafi do więzienia bo obaj byli uzależnieni od hakowania i sąd to traktuje jako chorobę. A po za tym Graf niczego nikomu nie ukradł wręcz na odwrót dał Linux-a . |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |