![]() |
Ja od początku tego projekty jestem dość mocno sceptycznie nastawiony. Jak wyjdzie to będę happy a jak nie to po prostu kolejny (niestety) fejk...
|
Tyz mozliwe ;) Nawet moze bardziej ;)
|
Albo Mikolaj rozge przyniesie...
|
Chlopaki od JFW DH chwala sie ze maja exploita pozwalajacego grac we wszystkie gry bez wzgledu na firmware 3.7x. Nie opublikuja exploita zeby sony w miare szybko nie spatchowalo sprawy ale nowe klucze zostana udostepnione... Niestety premiera JFW DH zostala przeniesiona na bllizej nieokreslony termin :/
Nooo cholpaki wiele obiecuja... Miejmy nadzieje najdalej na mikolaja nie zawioda nas i sprawia nam pikny prezent :> |
W ustawieniach -> ustawienia systemu masz opcję do formatowania dysku.
|
Cytat:
|
Powiemy na to BULLSHIT ;P
|
Panowie a co powiecie na to?
na youtube - watch?v=3_8ewI4IqJ8 testował ktoś? Pozdrawiam |
Mozecie:) Ale czas potrzebny i dwa dyski na zabewe z tym. Dodatkowo trzeba progskeet'a wlutowac.
|
http://www.e3-tech.net/ dualboot. przynajmniej w teorii :)
|
Podono wkrotce ma byc dostepna opcja "solderless" :> Ekipa E3 juz zapowiedziala swojego flashera :
Cytat:
|
W ten sposób ma, ale mnie wizja lutowania mocno odstrasza. :|
|
I chyba mamy przełom, co proszę odrazu zdementować, czy to ma prawo zadziałać:P
Według tego co napisali możemy używać CFW 3.55 i OFW 3.70 na jednej konsoli: TUTORIAL - 'FAST-SWAP' Between v3.55 CFW and v3.70 OFW with ProgSkeet and Two HDDs |
Edytowałem pierwszy post w którym wylistowałem wszystkie mi znane CFW, wraz z sumami MD5 i ikonkami informującymi z jakim CFW mamy do czynienia (więcej informacji oczywiście w PS3 FAQ). ;]
Brakuje jedynie PS3-Addict Rev1, Kmeaw (no check) do downgrade'u/swapa HDD i 4 CFW dla trybu serwisowego. |
A tym czasem, mamy zdaję się mamy pierwsze 3.6+ Downgrade dla OFW 3.70
(tylko konsole z 16 MB NOR Flash) UPDATED: 3.70 Downgrade for Fat/Slim NOR Models - Teensy++ OR ProgSkeet |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:53. |