![]() |
witam
mam pytanko pozgrywalem sobie multimanem wszystkie swoje gry na dysk konsoli jednak mam tylko 120 gb mam prznosny dysk an usb 320 gb co muszę zrobić zeby na nim trzymać obrazy? kiedy w multimanie pokazuje sie opcja zgrania na hd konsoli idzie bez problemu jak daje ze ma na usb - zawiesza sie system ? pozdrawiam |
No miejmy nadzieje dojdzie i zapis. Poki co moge potwierdzic ze Samsung S2 Portable 1TB (z NTFS File System) bangla jak nalezy :>
|
NTFS, a nie NTFSa. Nie odmienia się.
Na razie read only. Ciekawe kiedy ktoś doda zapis. |
kolo na CFW nie musi uploader ratowac bo gry dzialaja bez zamieniania zadnych plikow ;P Przynajmniej poki co
- - - No mamy ciekawy UPDATE. Wsparcie dla NTFSa !!! Brawo Dank za implementacje ! multiMAN v01.16.03 ***8211; NTFS Support, v3.56 Spoof, And Other Fixes 01.16.02/03 - NTFS support for external USB HDD (START+/\ to switch to NTFS driver) USB.CFG configuration file edit required: 0xVNID:0xPRID:V (vendor ID, product ID, V=number of volumes) Only copy from NTFS is supported ***8211; nothing more, nothing less Folder/File copy in FileManager from NTFS volumes Altered display modes 1, 2, 3 and 4 Fixed 99% progress bar freeze and ***8220;not enough space***8221; errors in rare cases Added support for 3.56 spoof |
No i w przypadku roznych gier, ktore mozna "kupic" przez internet, uploader poratuje ebootem 3.41, wiec chyba nie wszyscy sie na CFW przesiedli. :spoko:
|
No w sumie berion mysle mozna jeszcze zostawic otwarty bo jest jeszcze grono osob ktore nie wiadomo czemu trzymaja sie 3.41 ;) Takze jeszcze troche czasu mozna im dac mysle ;)
|
Chodzi mi po prostu o to, ze jest na forum kilka osob, ktore maja uszkodzony naped (np. ja) i dzieja im sie takie cuda, ze przy wlaczaniu aplikacji (na CFW 3.55 Kmeaw) pojawia sie czarny ekran. Z tego co czytalem to plyta musi byc w napedzie zeby odpalic gre, ale sam tego nie testowalem (mam 3.41 + JB - nie ryzykuje na razie). Czytalem kilka takich postow i mysle, ze cos jest nie tak.
|
Nie ma czegoś takiego jak implementacja payloada w CFW. Jest implementacja dodatkowych syscalli w LV2. Czy źle, nie, niedokładnie, ogólnie, potocznie, a ja lubię kiedy świat jest uporządkowany. ;)
Cytat:
Co do napędu to akurat tego nie jestem pewien. Ktoś jeszcze jest zdania, że tamten temat winien zostać otwarty? Najwyżej się otworzy. ;] |
Cytat:
Z tym LV2 to chyba nie do konca dobrze napisales bo sam Kmeaw przeciez to wypuscil do swojego CFW na poczatku co umowzliwialo odpalanie managerow i backupow na nich.Jako ze potem managery w sobie zawarly w sobie syscallsy to zostal zbyteczne. Dlatego uzywasz tak samo jak ja kmeawa i multiMANa 1.15 i nic wiecej nie trzeba. Sam LV2 do GeoHota ci nic nie da. Trzeba dodac do tego jeszcze Wutangrze z peek/pokem. |
Berion - zamknales temat o JB, a prawda jest taka, ze CFW potrzebuje plyty w napedzie, aby odpalic kopie. W przypadku 3.41 z JB i np. uszkodzonym napedem CFW mozna o kant... rozbic. Dlatego nie, nie jest to to samo.
|
Eee, że co? :P
Nie wiem jak inne, ale 3.55-Kmaew patchuje LV2. Paczki z L2Patcher (obecnie wersja v9) jest dla CFW, które nie patchują LV2 (np. 3.55-geohot). Używam 3.55-Kmaew i jak narazie wszystkie moje gry chodzą na multiMAN-ie 15.1.0 bez cudowania. Szkoda, że potrzebna jest płyta w napędzie bo trochę mija się z celem używanie tych wszystkich OBMów... Za to jest w nim niezły manager plików (do FTP używam Open FTP Server). |
bo w waninkoko zaimplementowal payloada w swoj CFW wiec nie trzeba go dogrywac osobno :)
|
Cytat:
|
Ja przerzuciłem się z Gai na Rogero - ma ciekawy interfejs i co najważniejsze - dość sprawnie działa w nim FTP, dzięki czemu mogłem zrezygnować z osobnego blackb0xa.
|
Napewno strach przed sony. No ale to zadne problem dograc sobie osobno pliczka. A jak ktos ma CFW Waninkoko v2 to w ogole nie problem ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |