Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 20.04.2019, 15:21   #1
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 20.04.2019
Posty: 3
klawisz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
PSVITA wersje softu

Mam vite z softem 3.68 i wgranym H-Encore. Zauwazylem ze duzo osob poleca zejscie nizej do wersji 3.65 i wgraniu h-encore + enso. Dobrze rozumiem ze jedyna roznica miedzy h-encore a h-encore + enso to fakt ze nie musimy po kazdym wylaczeniu i wlaczeniu konsoli klikac na pliczek z ikonka h-encore zeby miec przerobka? Nietrwala przerobka nie jest czasem bezpieczniejsza od trwalej? Pamietam ze tak bylo wlasnie z PSP.
klawisz jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.04.2019, 16:24   #2
eŁDeZet Ma(j)ster
 
Avatar użytkownika szczuru
 
Data rejestracji: 05.04.2005
Lokalizacja: Uć
Posty: 2,470
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
W obecnych czasach to już kwestia gustu i wygody.
__________________
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.04.2019, 16:25   #3
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,037
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Zle pamietasz , sprowadza sie do tego ze samo sie wlacza i jest wieksza kompatybilnosc .
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.04.2019, 16:37   #4
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 20.04.2019
Posty: 3
klawisz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Rekomendujesz zejscie z 3.68 do 3.65 i wgranie enso na h-encore?
klawisz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.04.2019, 18:56   #5
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,037
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
w zasadzie do 3.60 zakladajac ze mozesz .
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.04.2019, 09:45   #6
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 20.04.2019
Posty: 3
klawisz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Moze glupie pytanie ale czy nic sie nie stanie jesli przy wlaczaniu h-encore pomyle sie i klikne "install henkaku" zamiast "exit"? Chodzi mi oczywiscie o sytuacje kiedy mial by juz zainstalowane henkaku i bym przypadkowo kliknal zeby zainstalowalo sie znowu

Ostatnio zmieniany przez klawisz : 24.04.2019 o godz. 10:05
klawisz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Office 2003 - Wersje testowe programow rosol Off topic 13 31.05.2005 14:34
Jak ustawić domyślną wersję językową??? luigi DVD-Video 5 16.05.2005 13:41
2 wersje filmu na dvd rejdzu DVD-Video 1 12.02.2005 02:12
gdzie dostac pełno wersje w internecie clonecd herkules Napędy optyczne CD 3 04.06.2001 23:14
Skąd skopiować lub kupić WinOnCD 3.8 PE pełną wersję. Bystry Napędy optyczne CD 2 03.04.2001 23:00


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO