![]() |
Skoro chcesz zrobi***263; DVD-Video, aby oszuka***263; nap***281;d weryfikuj***261;cy p***322;yt***281; w nap***281;dzie to co ma z tym wsp***243;lnego Mass:/
??? Wybacz, ***380;e zapytam: mia***322;e***347; kiedykolwiek do czynienia z komputerem? Wszystko ze sob***261; mylisz i ca***322;kowicie si***281; nie orientujesz co czym jest, po co i dlaczego. W takiej sytuacji nie bardzo wiem jak Ci pom***243;c. |
Mialem doczynienia... Z reszta co ma konsola do pc??...
Skoro Ty sie na tym tak dobrze znasz to czemu nie potrafisz tego dokladnie wytlumaczyc?? Pytam sie Ciebie o to co jest w tutorialu,ale sam nie potrafisz na to odpowiedziec.... |
Ma, bardzo du***380;o, ale nie wa***380;ne...
... Rozumiem, ***380;e ju***380; potrafisz uruchomi***263; SMSa. To teraz zdecyduj z jakiego no***347;nika chcesz odtwarza***263; filmy i na tym si***281; skupimy... |
Zalozmy ze z USB. Co mam w tym wypadku zrobic?
|
no to co za problem
pod***322;***261;czasz pendrive'a pod USB ( PS2 ) wlaczasz tego smsa jak sie uruchomi wciskasz START ( pad ) potem bodaj***380;e device settings ---> i tam zaznacz opcje automatycznego wykrywania urzadzen USB ( zmien na zielony ptaszek ) i masz... a jezeli nie pojawi sie ikonka pendrive'a w sms'ie to znaczy ze dany pendriv'e nie jest kompatybilny z konsola ( USBD.irx ) i nie bedzie on dzialal ja mam tak ze sprzetem creative ( mp3... ) pozdr***243;wki |
No niestety nie wykryl mi pena...
Jezeli chce odpalic filmy z plyty dvd to musze nagrac DVD-Video tak? Sprobowalem podlaczyc karte od telefonu(microSD z adapterem) i znalazlo,tylko nie mialem tam zadnego filmu, ale jutro sproboje z tym dvd-video. |
Oczywi***347;cie nie m***243;wimy o 'prawdziwym' DVD-Video, bowiem te to konsola odczytuje i bez SMSa ;]
|
Ok ogarnalem juz to dvd-video ale nie wiem skad wziac ten plik *.vob.
Odpalilem film z mojej karty microSD,tyle,ze nie wlaczyly mi sie napisy,jak mam je odpalic,kiedy film juz leci?? Sry za nastepnego posta ale nie moglem juz edytowac. Nagralem to dvd-video, filmy z lektorem dzialaja ale,jak odpala z napisami to pisze "Load Subtitles",a tak naprawde nie wlaczaja sie. Co mam teraz zrobic? |
Jaki format napis***243;w? *.srt, *.sub, *.txt -> MPL2, TMP, MicroDVD?
|
Format *.txt
Jak opalam film na pasku pokazuje sie ten load subtitles ale nie wlaczaja sie. |
@Kronoos bo plik *txt plikowi *txt nie jest r***243;wny dla smsa puki co jeszcze ;] Ale dobra rada jest taka znasz program napi projekt? wpisz google nazwe tego programu ***347;ci***261;gnij,zainstaluj i program ten sam ***347;ci***261;gnie na dysk odpowiednie napisy,cz***281;sto poprawione do twojego filmu, kt***243;re bed***261; pasowac do kazdego divxa. I bedzie w 100***37; ***347;migac :spoko:
|
Znam go i uzywam, do kazdego filmu mam takie napisy jakie sciagnie napi.
|
SMS - playlista !!!
witam,:szczerb:
mam nieco mały problem z playlist'ą (m3u) zrobioną w winampie wg tutorialu na cdrinfo.pl ... bowiem, SMS 2,5 rev.4 ani żaden inny nie 'czyta' jej :( pisze this file is unsupported press cross to continue... ale dlaczego 'unsupported' przecież w tutorialu pisało ze SMS ja czyta ... ehh:sciana::sciana: |
Nie mam kiedy tego sprawdzić, ale tak jak jest napisane w turorialu: usuń z *.m3u etykiety partycji.
|
usun***261;***322;em , a zrobi***322;em to tak :
mia***322;em par***281; piosenek w winampie zaznacza***322;em ka***380;d***261; po kolei i klika***322;em CTRL + E nast***281;pnie usuwa***322;em etykiety partycji z ka***380;dej piosenki nast***281;pnie save playlist i SMS owszem , tym razem czyta lecz zamiast odtwarza***263; wszystkie piosenki po koleji to on odtwarza tylko jedna ( pierwsz***261; ) :sciana: :szczerb: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |