![]() |
Wielko***347;***263; liter nie ma znaczenia.
Czego u***380;ywasz do uruchomienia SMSa? |
Ej mam pytanko. Przeczyta***322;em wszystkie tutoriale po 10 razy, nagra***322;em(przynajmniej pr***243;bowa***322;em ;P ) SMS na dvd, 3 razy i nic nie idzie. Wszystko co si***281; da***322;o sprawdzi***322;em od deski do deski(juz nawet laser kalibrowa***322;em). Jedyne do czego mog***281; si***281; przyczepi***263; to do tego ***380;e zrobi***322;em SYSTEM.cnf(jak w niekt***243;rych tutorialach) zamiast SYSTEM.CNF(jak w jeszcze innych). Nie wiem czy jest to jaka***347; r***243;***380;nica wi***281;c pytam. Bo je***347;li nie to nie mam ju***380; zamiaru bawi***263; si***281; w nagrywanie tego SMSa.
PS: Zrozumcie... jestem studentem a w szpuli(kupionej za pieni***261;dze po***380;yczone od m***322;odszego brata) zosta***322;a mi ostatnia czysta p***322;yta xD PS2: Mo***380;e skoro tyle ludzi ma z tym problem przyda***322;o by si***281; zrobi***263; gotowe iso z SMS i wrzuci***263; na rapidshere czy cu***347; takiego?? |
Nie zawsze tak jest.
Przestaw w SMSie na j***281;zyk polski, a je***347;li si***281; nie da to skasuj plik SMS.cfg i zapisz go na nowo w programie. Je***347;li nadal nie b***281;dziesz m***243;g***322;, spr***243;buj u***380;y***263; mojego cfg z wersji 2.1r1 - o ile EEUG nie wprowadzi***322; jaki***347; zmian w sposobie jego zapisu to b***281;dzie dzia***322;a***263;. Tak to niestety jest z plikami binarnymi. |
Za polonizację odpowiada SMS.lng a czy ta polonizacja jest do wersji 2.3 czy 2.2 bo jeśli 2.2 to chyba nie zadziała.
|
Witam!
mam pytanie: Jaki plik w konfiguracji SMS'a odpowiada za polskie menu. mialem wczesniej wersje 2.0 czy 2.1 dzisiaj wgralem wersje 2.3 (rev 2) i wszystko dziala ladnie,pieknie poza tym mankamentem tylko ze menu na pulpicie programu jest po ANG. Napisy wyswietla po polsku bez zadnego problemu podczas odtwarzania filmow. nowa wersja programu jak i moj config jest dostepny tutaj: Kod:
http://rapidshare.com/files/46310100/SMS_v2.3_Rev2_For_PS2.rar |
'Dokładne wytłumaczenie' znajduje się na stronie głównej konsole.CDRinfo.pl... :sciana:
|
mam pytanie.skad sciagn***261;c program do ogladania divx na konsoli playstation 2 i na jakiej plycie go nagrrac i ozywi***347;cie jak go zainstalowac.prosze o o dokladne wytumaczenie
|
ok dzieki bardzo pomogło teraz jeszcze wczytuje filmy z MP3 więc nie ma problemu z napisami
aha i mam jeszcze jedno pytanie czy jak otwierac filmy na DVD czy musze nagrac sms na płyte DVD i dopiero otwierać film ? |
Cytat:
Cytat:
Na wszelki wypadek możesz też ten plik z napisami podesłać (ysi, sendspace i tym podobne). |
spróbuje zobacze czy to coś da ale wątpie a medium to chodzi o prędkość odczytywania płyty ??
|
Przenieś napisy na początek płytki (przed film) lub zmień medium. To wina SM.
|
No ja waśnie używam swap magica 3.8 i odpalam filmy z cd jeśli to nie zmienia niczego to podaj mi na pm jakieś namiary to podeśle te pliczki
|
Nie używasz przypadkiem swap magic i nie odpalasz filmów z cd? Jeśli nie, to podeślij ten pliczek tekstowy a powiem ci, czy gdzieś jest problem (tylko proszę, nie megaupload... nie chce mi się za każdym razem user agenta zmieniać). Jakiś czas temu były wykonane małe zmiany w obsłudze napisów, ale u mnie nie zauważyłem żadnej komplikacji (choć już dawno nie odpalałem filmów z cd/dvd). Samba to jednak w SMSie najlepsze rozwiązanie (szczególnie, jeśli masz w sieci serwer plików a prawie każdy użytkownik udostępnia dodatkowo pełno filmów na swoim sprzęcie w lanie).
|
Mam takie pytanie dotyczące SMS ver. 2.2 R1
Dlaczego mi nie wczytuje żadnych napisów na film program mam dobrze nagrany wczytuje mi go film mi też wczytuje ale kiedy wybieram plik z napisami to pisze że albo niepoprawny format a podobno powinien czytać .txt albo jak włączam .srt to wczyta się film nie ma żadnych błędów ale w ogóle nie ma napisów poprostu ich nie wyświetla a na komputerze normalnie mi je wyświetla :( już nie wiem co mam z tym zrobić moje pliki wyglądają tak http://www.megaupload.com/?d=QV1IGNHZ jeszcze mam tam jeden programik RMP ale to dlatego że nie chciało mi się go usówać Prosze o jakąkolwiek pomoc. |
@paymey
Zapomnij o HD na PS2. Ta konsola ma procek 333MHz, nawet Xbox, który jest dwukrotnie wydajniejszy ma z tym poważne problemy. @TAGBA Było o tym w tym temacie - poszukaj :P Do root programu, czyli tam gdzie masz SMSa, o tym też już było... A czy będzie kompatybilny to nie wiem, sprawdź. Przecież konsola nie wybuchnie. Ja nie używam SMSa, toteż rzadko sprawdzam nowe jego wersje. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20. |