![]() |
Ale to jest dla wygodnickich w domu z Vita. PSTV ma obsluge DS3 i DS4 out of the box. Chyba, ze ja czegos nie rozumiem.
|
Owszem, wiem o tym ale ten plugin jeśli działa z PSTV to łączy się z DS4 pewnie zupełnie inaczej niż "normalne" połączenie PSTV z DS4 - przez co dzięki możliwosciom plugina można używać smyracza z DS4 jako ekranu dotykowego PSV :D
|
Jeśli tak to tak, ale sens byłby gdyby dało się wywołać VSH Menu i w locie podmieniać (bo ta gra używa obu, nie wiem czy naraz ale na pewno obu).
A tak swoją drogą, TaiHENkaku wszedł już do stable jako HENkaku R7. Ktoś używa? ;} Ja siedzę jeszcze na HENkaku R6 i nie wiem czy wystarczy, że w offline instalerze zrobię aktualizację czy trzeba wykasować tego maila i dopiero instalować? |
Offline Installer ma chyba możliwość "samemu" wyczyszczenia bazy mailowej i pobrania nowego exploita.
Co do podmiany "ekranów dotykowych" to zawsze możesz wysłać ficzer request na githubie ;) Ja jestem gdzieś w połowie gry (Uncharted) i nie spotkałem się jeszcze z wykorzystaniem tylnego panelu dotykowego poza zbliżaniem obrazu z aparatu, które i tak można wykonać używając przycisków. |
No to ponownie cialo czynem sie stalo i mamy mass storage na vite :jupi: najnowsza vita shell 1.5 ma to zaimplementowane :)
|
|
To jeszcze tylko symlink z ux0 i byłoby elegancko bo nie musiałbym kupować karty. :D
|
Mnie najbardziej cieszy ze maja dostep do F00D , czekam cierpliwie na finisz tego gmerania ;)
|
Liczę na stały HEN.
|
HENtai? XD Sorry, musiałem. :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |