![]() |
Nic, oprócz Uncharted: Golden Abbys w którry na VTV/PSTV i tak się nie zagra po ludzku. klik
|
To po cholere to badziewie kupiles ?
|
Żeby się pobawić tym co jest dzisiaj; pewnego dnia będzie można w to zagrać bez większych problemów i pewnego dnia już nie będzie można kupić nowych konsol. A więc kupiłem na zaś. ;)
|
To trza bylo kupic normalna vite tylko 3G , a nie to badziewie :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dlatego kupuje sie normalna konsole a nie kastrata lol2
|
Cytat:
|
Już wcześniej Ci wyjaśniałem. ;)
A co do Tearaway to nic mi się nie podoba w tej grze. Absolutnie nic. @misiozol Normalna Vita to 400zł, a tyle to ja nie dam za konsolę z dosłownie dwiema grami, w które chcę zagrać i kilkunastoma duperelkami, które są także na PS4. Więc nie dziwuj się, ubolewam nad ceną, ale jest to jeszcze do przełknięcia. ;) |
Cytat:
Rozumiem, że specyficzna stylistyka Tearaway przypomina Ci (przynajmniej mi przypominało) wycinanki tego typu - https://youtu.be/qWgnHRhWYQ4?t=754 ;D Nie przepadałem, w dzieciństwie za tymi bajkami - no ale cóż nie oszukujmy się jak na TVP2 leci Spider-man z za***istym gitarowym intro, gdzie są wybuchy, pościgi, super łotry to jakie dziecko chciałoby animacje poklatkową... Oczywiście z biegiem czasu, bardzo doceniam polski wkład animacyjny i cieszę się ze powstało wiele polskich animacji których ja nie doceniłem. I ktoś zadbał o to, że mogłem oglądać coś polskiego. |
Cytat:
|
Ja gram w Wipeout'a wlasnie:)
|
Cytat:
|
Poszukaj na wololo , ale dzisiaj widzialem cos lepszego bo widzialem podrobe oryginalnej pamieci za 2/3 ceny u chinoli wydaje mi sie ze kwestia czasu az bedzie tansza ;)
|
Daj link.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |